Backlundin klinikka -KUVAPOSTAUS

Noni nyt se on ohi! Jännitti ennen sitä ja alussakin tuntia mutta sitten muutaman hypyn jälkeen rauhoutuin.. :) Vip oli sileellä tosi hyvä, ja esteett suoritti hyvin mitä nyt kuski antoi alussa ennen estettä ihan vääriä apuja. Ihan hyviä juttuja tuli sieltä Sannan suusta, olisin itse kyllä ehkä odottanut enemmän muttei huono ollut, eiei! Nooh, annetaan kuvien kertoa loput, Sofia & Susanna kuvas oikein hyviä kuvia, kiitos niistä.  
ready..

..set..

..GO!


.ja sofian ottamat:

Valkan jälkeen menin sitten Ponille, ja hahah! Oon unohtanu kokonaa postata ponsusta varmaa kuukauden ajan..?!? Noo, ei oo ollu kuvia, videoita tai mitää mielenkiintosta tehty niin ei oo tullu mieleen.. En kyllä voi sanoa että nyt olisi, mutta vähän eloa siltä puolelta harrastusta, so..

Ensiks putsasin tarhan ja ihmettelin missä Poni ja Kassu on. Seuraavaks etin sitten Ponia boksista, mutta eii. Jouduin soittamaan sen omistajalle ja Ponihan löytyi tallin takaa mini laitsalta! ;D Hoidin sen siinä sitten ulkona ja pistin kamat päälle. Nyt pääsin naapurikentälle () ja olin aika tuuppaus -fiiliksillä menossa joten sitä oli luvassa! Aloitin nopeasti ravailemaan ja koitin saada sitä kuulolle ja hyväksi ympyröillä ja suunnanvaihteluilla. Sillä on tapana aina, joka kerta, testata heti onko ratsastaja millä tuulella mm. väistättämällä kokoajan, huitomalla päätään ja uhkailemalla pukittaa. Hmph! Poni. 

Varmaa 10 minuuttia jaksoi kokeilla kunnes nöyrtyi. En tiedä mitä tapahtui, mutta unohtduin ravaamaan varmaan 20 minuutiksi. Outoa multa :D Sen jälkeen koitin vähän käynnissä ja taas ravissa ja sitten laukassa. Laukka ihan ok mutta käytti tilaisuudet hyväkseen lisätä vähän vauhtia..! Otin sitten käyntiin ja hetken lepokäynnit kunnes otin ohjat ja rupesin työstämään keskiympyrällä. Joskus meillä oli kiva harjoitus tunnilla just ympyrällä niin pitihän Ponillakin kokeilla. Eli lyhensin ravia ja sitten taas lisättiin vauhtia. Itseasiassa se toimi ihan kivasti, ja yllätyin kun sille vaikeampaan suuntaan se taipui koko rungostaan! Itse tehtävä ei menny hääppösemmin, mutta ok Poniksi, itse kyllä jouduin töitä tekemään oman asentoni kanssa. Se on niiiiin tarkka siitä miten istun sielä, ai että :) Otin vielä laukassa samaa ja sitten pidemmällä ohjalla koko uraa laukkaa. Otin käyntiin ja hengityksen tasotuttua palasin tallille. Poni oli hyvä  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺