argh, sori taas.. //heppailuja&kisat

Taas tupsahdan kirjotuksineni turhan pitkän tauon jälkeen. Teen tästä nyt samantyyppisen postauksen kuin edellisestä kun niin pitkältä ajalta kirjotettavaa. :p

Huittisten reissusta en ole saanut kuvia Louhikselta (!#"¤!&") mutta pääsin sitten sitä toista uutta heppaa, Hansua kokeilemaan. :) Uusi suosikki nyt sitten tuolla...
 Kirjava nuori ruunamainen tamma, kevyt ja superkiva ratsastaa! Kaksi kertaa menin sillä, ekalla tunnilla oli parempi, vikalla tunnilla oli jo viikonlopusta selvästi väsähtänyt mutta silti ihan hyvä. :) Kuvia laittelen kun saan. Ja ainiin! Saatiin TET -paikka!!

Keskiviikkona sitten käytiin Alisan kanssa tallilla (talli=vippi&ruuben). Eka liikutettiin Ruuben ja sitten Vippi. Ruubenilla siis sain mennä hetken ja ai kamala.. :Dd ei mitään tatsia siihen, noh kai sitä joskus oppii. Vippi taas vuorostaan oli aivan superhyvä, etenkin Alisan selässä käynnin jälkeen ja kaiken lisäksi inspiroiduin väkisin istumaan sen ravissa ja tajusin ettei se edes kovin vaikee olekkaan vaikka polvet tahto jännittyä ja alapohkeet hinkkasivat hevosta ylös alas.. jaa-a.


jalkaa....Torstaina sitten olin korvaamassa viikonloppua Ponilla, ja HYPPÄSIN! Ekaa kertaa oikeesti kunnolla, eikä niin silloin tällöin yks pomppu ja jee. Ellu oli rakentamassa esteitä ja kuvaamassa (kiitokset hänellee!). Poni oli oikein hauska, alussa nyt ei oottanut lupaa hypätä ja 'ryösti' esteelle jo kauan ennen sitä.. Pari kovempaa pidätettä ja sain jopa Ponia lievästi koottua ennen esteitä, haha. :D
Pari tosi kivaa pomppua tuli, vaikka suurinosa onkin sellasia eteenpäin hyppyjä. Niin ja tulinhan mä sieltä alaskin! Ekaa kertaa siis tipuin Ponilta mutta ihan mun vika, tultiin ristikkoa ekaa kertaa ja sitten jotain kurvissa tasapainottelin ja olin ennen heppaa hypyssää niin lensin kauniisti ja sulavasti esteen sekaan suitsineen. Ei sattunu yhtää ja ratsastus jatko normaalisti siitä eteenpäin mitä nyt varmistin ekalle hypylle että yli sitten mennään vaikka kuski vähän sähläilee...


 varustepanostus. :D


  

Ja sitten ''kooste''.. Oikeesti siitä piti tulla kooste mut sit jotenkin vaa biisi vei mukanaan ja...

                      


Perjantaina lähettiin Alisan kanssa taas Veeralle. :) Mulla ja Nassella & Alisalla ja Aadulla oli siis kisat sunnuntaina. 

Perjantaina oli ihan pimeetä kun mentiin ratsastamaan, ja Naspertin keskittyminen oli ihan harhateillä.. En saanut tuntumaan mutta ilahduin siitä että pystyin istumaan senkin ravissa nytten?! :Dd Hihii, eikä ollu ees vaikeeta..? 
 Lauantaina mentiin taas ja tällä kertaa valosaan aikaan ja hiekkakentällä. Nasse oli ihan ok. :) Ei ahistanu ainakaan ajatus kisoista seuraavana päivänä. Olin vähän väsyny muutenki ku oltiin oltu kisahoitajina extrojen kanssa!
 Sunnuntaina heräiltiin ajoissa ja mentiin laittaa heppoja kuntoon. Sen verran vaan että mun sykeröistä tuli tosi rumat. :( Nasse oli ihan intopiukeena ja ennakoi mitä oli tulossa.. Perillä sitten käytiin ilmoittautumassa ja ruvettiin varustaa heppoja. Valmiina sitten verkkaan ja aloin vähitellen ratsastamaan siinä sitten. Nasse oli oikein ryhdikäs ja pinkeä mutta kuitenkin kuunteli. Verkkasin eniten ravia, vaikka sitä laukkaa olisi kannattanut kun en ollu viritelly sitä muutenkaa edeltävinä päivinä... Maneesiin mennessä Nasse oli ihan hyvä, ei kovin rento mutta avuilla. 

Rata sitten meni itseasiassa ihan hyvin, mun ekat koulukisat, joten oli teiden ratsastamisissa virheitä sun muuta mutta nauratti siinä vaiheessa kun ekassa laukassa Nasse veti kaks kertaa pukin kautta laukan vaihdot.. Ihana! Prosentteja saatiin 63 ja risat. :) 

ps. huomatkaa hanskat ;)

(c) ?kisaratsut  ♥


Tiistaina oli Vip, tehtiin vähän vastalaukkoja ja muuta perusählää, ahaa'ta tuli ja Vip oli ihan kiva ajoittain. :) Enempää en jaksa kirjottaa, mutta kuvia:Keskiviikkona oltiin taas Alisan kanssa tallilla, sato, niin mentiin samaa aikaa ja lähettiin maastoon! :) Tutkittiin reittejä ja eksyttiin 'kaupunkiin', urheilupuistoon & leikkipuistoon... :DD oli ihan sairaan hauskaa ja jännittävää, joskus uusiksi. :)

kuvat varastin alisan blogista - luonnollisesti ♥ Huomenna hypätään tunnilla, pitkästä aikaa Vipillä. :) Keskiviikkona varmaan taas tallille Alisan kanssa..

4 kommenttia:

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺