4.11 VIDEOPOSTAUS

Paljoo en selittele, mutta siis eilen oltiin Alisan kanssa tallilla ja kuvattiin tallipäivästä videopostaus! Alisa kokos klipit hyvin kasaan ja tulos löytyy postauksen lopusta. :)

Ottaa kyllä ihan sikana päähän kun sillä oli nyt eri suitset, joissa ei ollut mitään turparemmiä. Mä en oikeestaan oo yhtään varma mistä toi suun aukominen johtuu, mutta toivon että luette nyt tämän pätkän:

Ensinnäkin, en usko että se johtuu mun käsistä. Meen ihan super rennolla kädellä kun se menee hyvin ja muutenkin pidän mahdollisen paineen minimissä.. Eikä se oo ees herkkä suusta muuten kuin aukomaan sitä. Ratsastaessa se ei tunnu pahemmin selkään mutta ärsyttävää kun tietää miten asia on. Vipillä on siis vissiin menty lähes aina ennen kuolaimettomilla varmaankin ton vuoksi, mutta nykyään sillä on kuolaimelliset suitset.
 Meksikoillahan se pääsee maksimissaan nakertelemaan kuolainta ja muutenkin se kuolain on jollain tavalla 'vakaampi' eikä pääse liikkumaan. Niillä on ollut kiva ratsastaa ja Vippi on tullut hyvin tuelle.

Oon pikkusen miettiny et joko toi on sit huono tapa joka on jääny päälle tai sitten kuolain ei vaan istu sen suuhun. :p Haluisin kuitenkin päästä kunnolla ratsastamaan ja kyllä varmaan pyynnöstä omistaja voisi tuoda tallille kuolaimettomat mutta en tiedä miten ratsastus niillä sujuisi.. Hackamoret ei myöskään sinänsä innosta. Kai mä ostan varmuuden vuoks ite vaikka sille suitset omaan käyttöön, jossa on turparemmit, ellen muuta keksi. Täytyy niitä kuolaimettomiakin tottakai kokeilla (ehkä ensikerralla?), mutta ei ainakaan viime kerralla sujunut lainkaan.

Toivon siis ettei tuosta kommenttia siihen malliin, kiitos. :) vinkkejä kyllä otan vastaan!

voin laittaa joskus videopätkää turparemmin kanssa, tuosta videosta nyt näätte suurinpiirtein maksimissaan sitä aukomista.

'Anna pusu!' komennon otti tässä kohtaan kylläkin Vip, höh.

suusuusuusuusuuvainoomuamuamua

ryhti where have you been


woops ei nyt niin lujaa!

Rommi ♥

oppaa, eipäs rullata liian alas!


Ja nykyään Vippi onkin naistenmies ;)

vielä vähän Rommiamun ilme ;DKertokaa myös mitä piditte!


15 kommenttia:

 1. TÄÄ POSTAUS TULI MULLE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ♥ nyt oon ihan megahappydappy

  VastaaPoista
 2. ihana video , meette molemmat tosi hyvin !:) nelli mis toi talli on mis vippi on ?:)

  VastaaPoista
 3. kiva postaus :) ihana toi sun takki!!♥♥♥♥ onks se uus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiits! ;) alisan jumalainen huppari*. ;D ajattelin ryövätä sen

   Poista
 4. Tosi kiva tää lisää näitä! (: vähä tol ruubenil näyttää olevan tasane ravi :D

  VastaaPoista
 5. Just tosi kvia video! Näit on aina niin kiva kattoo!:) Ja ihana toi loppu! ♥=)

  VastaaPoista
 6. Voii ihana videopostaus :D !

  Toi suun aukominen saattaa olla paha tapa, tai sit johtuu esim. siitä et heppa on väsy? Tai hampaissa on jotain. Hankalaa ku noi elukat ei voi osaa puhuu ! Mäki oon välil miettiny ihan pääni puhki et mitä teen väärin ku Nuutti välil aukoo suuta mut ku yleisimmin sitä esiintyy sillo ku rupeen vaatii jotai Nuutin mielest ei nii kivaa. Sit se yrittää vänkää sen kielen kuolaimen väärälle puolelle ettei tartteis olla kasassa :'---D ja kans välil jos se jännittyy (esim. kisaverkka) ni se saattaa rupee aukoo. Tai sit en vaa osaa ratsastaa :D syitä voi olla nii monii !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii :)

   No siis en usko et se on väsy kun kuitenkin ihan alusta asti sitä tekee.. D: epäilen et vaa kuolain ei istu sen suuhun ku tuntumasta alkaa noin mutta ens kerralla kuolaimettomat testissä! ja voi nuutti :Dd kyl sä osaat!!

   Poista
 7. mikä noitten biisien nimi on noissa videoissa ? (:

  VastaaPoista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺