TET -viikko alkakoot!

Tänään lähtö Hurkkiin Saran kanssa, wiiiiii!

En oo taas yli viikkoon postaillut, lähinnä vaan puuttuvien materiaalien takia. :) Tällä viikolla menin keskiviikkona Marin kanssa sen hoitoponia kuvailemaan ja pitämään jonkinmoista tuntia+ sain itse käväistä selässä. Sekä lauantaina menin Wiknerillä tunnille, jonka menin Patsylla. 

En välttämättä pääse nettiin viikon aikana tyhmän mokkulan vuoksi, mutta kännykällä käväsen kurkkimassa kaikkea.. ;') Ihan hyvää siedätyshoitoa, eh?

ps. Järkkärin laturi löytyiKUULEMISIIN :)

5 kommenttia:

 1. sun eka postaus:

  "Alkulämmittelyä.. :)

  Heeippa! :)
  Alotin nytten sitten bloggaamisen, kauan tehnyt kovasti mieli, ja nytten sitten reipastuin sen tekemään. Ideana olisi kirjoittaa tänne omista heppailuista vuokraponini sekä muiden hevosten kanssa hommailusta. :---) Vaikka tiedän etten tule ansaitsemaan suuria lukijamääriä, niin eipä se mitään, sillä kirjoitan tätä myös itselleni.

  Eipä muuta, huomenna luultavasti ensimmäistä postausta tulee videomuodossa.."

  :DDD::DD ihana! ♥ oli vaa pakko kommaa toi ku selasin sun vanhimpii :)) mut ihanii noi aiemmat postaukset ja se yks video XDXD +10 hehhee :D piristit mun tylsää ja huonoo päivää! kiitos siitä ♥♥♥ sul on ihan paras blogi ;) ootan jo et nään suuut!

  VastaaPoista
 2. ainii ja pidä hauskaa siel tetis! :) sano terkkui kaikille ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. vitsi koulussa on outoa ku ysit on poissa.. mutta sul on varmasti hauskaa, joten en sitä toivota :D jaja sun ekaan postaukseen vastaten, et saanu ku ihan piiikkariikkisen noita tilaajia........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo iknow!! kaikki varmasti kaipaa meitä ♥.. ja höhö :D

   Poista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺