Seuran ratsastuskouluoppilaiden estemestarit ilmoittautuvat!

KYLLÄ!! :Dd voi hitsi, en vieläkään käsitä! No mut mennäämpä ajassa taaksepäin..

Tiistaina oli hyppäri pitkästä aikaan ja just sopivaan kohtaan. Vip oli alussa jo ok, ei hääppönen mut kyllä nyt on sit nappuloita alkanu löytyyn. :) Hienoa, vihdoin..
 Mentiin alussa ihan mini ristikko rata ja yksittäisiä hyppyjä, ja siis pienet esteet on vaikeampia kun isot, right??! Oli niin hölmö olo, kun oli hankaluuksia ratsastaa niitä, en tajuu.. XD

Sit mentiin lopussa rataa taas isompana, ehkä 70cm ja yks 80cm? Veikkaisin! Tää meni sit paljon paremmin jo, mut mua hirvitti kun Vipa oli ihan pohkeen takana... Ekois kurveis vähän sisäpohkeen kanssa mukisemista mutta muuten kääntyi hyvin sun muuta. Mentiin vielä toisen kerran rata jolloin sitten raippa mukaan ja kun ei herra reagoinut niin pikkuinen läpäytys hanurille. Meni paremmin, ja huomas että oli ihan kuulolla kun itse vähän nukahin ja meinattii mennä seinää päin!! :D (jäi suoristus päälle, oli ihan kunnon ajatuskatkos, mut ei siis varmaa muut ees huomannu tätä tilannetta)
Ihan ok mielin mutta se että se oli pohkeentakana jäi vainoomaan ja sitä sit sulattelin koko viikon..

..Tähän päivään asti! Verkkaahan ei ollut tarkotus mun ollenkaan kun Vip meni kasikympin 2x ja välissä oli vain yksi ratsukko. Ärsytti eilen ja aamulla ihan sikana, no sain kummiskin pari hyppyä ottaa verkassa niin että odotettiin ja sitten radalle. Olin ihan hermona, hyvä etten saanut sydänkohtausta.. :D Noh, sulateltu asia vauhdin suhteen + extrahybermaximus jännitys saivat aikaseks oikein vauhdikkaan radan. Perusratakin tuli vedettyä isommalla temmolla ja uusintakin samaan tyyliin lisättynä oikaistut tiet, yeah! Koko ajan kun unohin varmaan jokasessa hypyssä myödätä kunnolla, tuli kiiteltyä 'hyvä vipa... hyyyvä, mennäänmennään!!' -tyyliin. :D 
 Puhtaasti maaliin -> voitto!

Jännitys purkautu kun porukat huus katsomosta, hahah nolottaa.. Mutta ilonen oon! Tokat meiän kisat, ja saatiin voitto sekä Seuran ratsastuskouluoppilaiden estemestaruus. :) wiiii.. Oon vieläkin vähän jälkijännittynyt (jotkut ehkä huomanneet tekstin laadusta..?) mutta pari kuvaa loppuun (c) Lyydia Lappi & Alica.

wrumwrum aeroplein... mun jännittyineisyys on ihan silmiin pistävä. :D

rakkaus

8 kommenttia:

 1. mul sama pienet esteet on iha tosi vaikeit !! :D

  VastaaPoista
 2. voi vitsi okeesti onnee vielä ! itte en oo käyny kertaakaan kisaa ja sä oot jo seuran ratsastuskowvfvfkfudh mestari (? mikä juttu nyt ikinä olikaan :D) joojoo mut onnea nelsssq (; !

  VastaaPoista
 3. missä video? :o mut onnea vielä monennen kerran! :D oon ylpeee susta höntti <3 ja vipasta ku sai 2 sijotusta!!!! ;> hieman ehkä kateellinen..? mutmut oot niiiiiiiiin hyvä ridaaa! sun pitää tulla joulu lomal pitää mulle kunnon rääkki tunti?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä ohjelma? ;) kiitos hömpelö♥ se on stara! hahah ja tulen mielelläniiii pus oot ihana <3

   Poista
 4. vähä ihanii kuvii ja onnee! :)

  VastaaPoista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺