hurk vknloppu :)

Olin torstaina Luckylla, pistän siitä sitten kuvat&kertomuksen kun saan Alicalta matskut! 

Nonni :D On sitten taas Huittisissa käyty ja oli oikein kiva reissu! Olin taas ilman seuraa, ja eikä kumpaakaa kuvaajaa näkynyt joten saatte tyytyä tunnin ulkopuolella kuvattuihin kuviin sekä tekstiin..

 Heti perjantaina aloitinki estetunnilla, joka olikin ihan uutta. Sain ratsuksi Tikrun ♥ Paljoa en tunnista muista mutta mentiin korkeimmillaan vain jotain 60 cm, Tikru oli sileällä todella jäykkä joten annoin sen työtämisen olla ja huolehdin vain siitä että kuunteli muuten minua. Niinhän se teki ja hyppäs vielä superhyvin! :) Kerran yritti rykästä mutta sain taas heti kiinni. Koko tunti aika tasaista menoa, harmi kun ei ole kuvia tai mitään siitä. :(


Illalla sitten kuulin että aamulla menisin Fortunalla.. Sellainen superkaunis tamma joka on aika osaavakin ja monen suosikki! Siinä sitten kuuntelin vain kehuja useammasta suusta siitä ja ehinkin jo kehittää mielikuvia siitä. Aamulla sitten kun istahdin selkään niin ei herranjumala?!! Ei kävelty suoraan, ei ohjia tuntumalle, kättä ja pohjetta vasten.. Siinä sitten ehin suuttua ja olin ihan ihmeissäni että voi perse miten tästä tykätään - ja hetken päästä taas että kuinka huono olenkaan...
Siinä sitten ryhdistäydyin hetken tutkailun jälkeen: Ohjat käteen, pohkeet kiinni ja ainakun yritti väistää niin naputin pohkeella ja pari kertaa jopa raipalla. Ja sitten taas, ihan yhtäkkiä siitä tuli ratsastettava! Se liikkui suoraan, kaula kaarella pehmeästi ja totteli kaikkea..... Nauratti kyllä siinä vaiheessa, kyllä noi hepat osaa testata! 

Itse en ratsasta kuvassa mutta Fortunahan se siinä.

Tehtiin ympyrä työskentelyä siirtymisien kanssa ja Fortuna oli tosi hyvän tuntuinen. Välillä vähän lähti ravaamaan liikaa, mutta antoi heti kiinni (nimimerkillä tottunut Vipaan, Luckyyn & Poniin, jotka ei niin mielellään anna..). Laukat sitten mukaan ja oi että sen laukka! ♥ Niin säädeltävissäkin vielä, tykkäsin. :) Nostoissa alkoi kyllä ennakoimaan ja kuumenemaan mutta kun nosti aina eri paikassa niin homma hoitui sillä. Tykkäsin kyllä Fortunasta, en koskaan sano näin mutta alkutemppuluin jälkeen se oli jopa helppo ratsastaa. (haha saatan joutua katumaan tän sanomista!!)

Iltapäivällä taas hyppyvuoro ja Tikrullahan taas menin, ja meni aikalailla samaan tapaan kun edellisenä päivänä, mentiin loppuun vielä pari kertaa lyhyt rata ja saatiin tokasta radasta opettajalta kommenttina 'Täydellistä!' :)!!

Viime kerralta.

Seuraavana päivänä eka tunti olikin jo yhdeksältä, ja olin ihan jesjes kun pääsin vihdoin Kristan tunnille! Vähemmän jesjes olin siitä kun olin menossa Mymmelillä.. Vaikka sillä on aina koulussa piuhat niin viime kerralla kun sillä menin niin jotenkin kummasti se pari kertaa katsoi mua silmiin yläkautta, laukassa repi persettä irti satulasta, jännittynyt ja koikkelehti sinne tänne! En tiedä mitä on tapahtunut mutta nyt se oli unelma. 
Heti alusta asti hyvä, ja rentoutui jo muutaman kierroksen jälkeen. Keventäessä vähän kun oma käsi epätasaantui niin koitti taas saada kuolaimen oikein suussaan mutta ei sen kummempia. Herkkä kädelle, herkkä pohkeelle. Sama kun aina Vipin kanssa niin pitää ratsastaa eteen-alas, niin nyt Krista muistutti Mymmelin kanssa samasta. Ja se itseasiassa onnistu! Mentiin paljon ravia ja laukkaa, ja sen ravi oli kyllä ihan superhienoa - istuminen helppoa ja se heitteli etujalkojansa. Mentiin sitten vastataivutusta ja siinäkin oli oikein kiva vaikka ravi vähän muuttui käyntiä muistuttavaksi. Laukka vasempaan oli vikoilla kerroilla todella hyvä, oikeeseen vielä vähän peppu nous iteltä. Rakastuin sitten Mymmeliin, ja Kristalta tuli lopuksi kommentina 'Oikein hyvä'! :) Tallissa taisin vielä kysyä äidiltä Mymmelin ostoa, haha! 

Iltapäivällä olikin vika tunti, este taas. Tikru taas! ;)  Sain tälläkin kertaa sisäpohkeen läpi mutta nyt myös pidettyä läpi esteidenkin jälkeen ympyröillä! Tikru oli ihan ok sileällä, kuitenkin vähän jäykkä kun mulla vain vknloppuna mennyt esteillä enkä ole itse sitä erityisemmin yrittänyt läpi saadakkaan.. Mentiin sitten tänään vähän korkeampia, ja lopuksi useamman esteen rata. Pari ryhmästä meni 60cm, ja mulle nostettiin 75cm. Rata meni ok, ei kuitenkaan niin hyvin kuin olisin halunnut. (Muutama hyppy lähti kaukaa kun Tikru ei millään tahtonut ottaa sitä ylimääräistä laukka-askelta...) Sitten vielä pari meni isoilla hevosilla 90cm. Lopuksi saatiin tulla yhtä pystyä yksittäisenä, ja minähän olin menossa JA EIHÄN SITÄ OLTU VIELÄ MULLE LASKETTU takasin seiskaviiteen, ja kun minä ja poni se tajuttiin niin saatiin aika huono lähestyminen ja ennen estettä Tikru pisti liinat kiinni. Meikäläinen lens kaulan yli maahan kopauttaen esteen molemmat puomit päälle... :D Ei sattunut kyllä. Nyt opettaja sitten laski esteen siihen 75cm ja tultiin se. Tikru katteli estettä sillä silmällä että onko sitä nyt laskettu vai ei ja hyppäsi raipan avulla kenguru loikalla sen niin että lensin kaulalle. :DDD Olin toisesta jalustimesta kiinni joten en voinut laskeutuakkaan. Nooh, Tikru ravasi siinä sitten minä kaulalla puol kierrosta ennenkuin sain pysäytettyä. Kuitenkin oli pitänyt pään ylhäällä kokoajan.. ♥ Tultiin sitten vielä kertaalleen kun selkään pääsin ja meni taas hyvin. :) 

Kiva viikonloppu vaikka olinkin oikeasti aika paljon yksin mitä nyt lastenlikkana hetken. Mutta minkäs sille enää mahto. :p

Tintti


Valtteri vangitsi koppakuoriaisen!


Anni :)

Puppe

Uusimmat asukkaat ;)