4.11 VIDEOPOSTAUS

Paljoo en selittele, mutta siis eilen oltiin Alisan kanssa tallilla ja kuvattiin tallipäivästä videopostaus! Alisa kokos klipit hyvin kasaan ja tulos löytyy postauksen lopusta. :)

Ottaa kyllä ihan sikana päähän kun sillä oli nyt eri suitset, joissa ei ollut mitään turparemmiä. Mä en oikeestaan oo yhtään varma mistä toi suun aukominen johtuu, mutta toivon että luette nyt tämän pätkän:

Ensinnäkin, en usko että se johtuu mun käsistä. Meen ihan super rennolla kädellä kun se menee hyvin ja muutenkin pidän mahdollisen paineen minimissä.. Eikä se oo ees herkkä suusta muuten kuin aukomaan sitä. Ratsastaessa se ei tunnu pahemmin selkään mutta ärsyttävää kun tietää miten asia on. Vipillä on siis vissiin menty lähes aina ennen kuolaimettomilla varmaankin ton vuoksi, mutta nykyään sillä on kuolaimelliset suitset.
 Meksikoillahan se pääsee maksimissaan nakertelemaan kuolainta ja muutenkin se kuolain on jollain tavalla 'vakaampi' eikä pääse liikkumaan. Niillä on ollut kiva ratsastaa ja Vippi on tullut hyvin tuelle.

Oon pikkusen miettiny et joko toi on sit huono tapa joka on jääny päälle tai sitten kuolain ei vaan istu sen suuhun. :p Haluisin kuitenkin päästä kunnolla ratsastamaan ja kyllä varmaan pyynnöstä omistaja voisi tuoda tallille kuolaimettomat mutta en tiedä miten ratsastus niillä sujuisi.. Hackamoret ei myöskään sinänsä innosta. Kai mä ostan varmuuden vuoks ite vaikka sille suitset omaan käyttöön, jossa on turparemmit, ellen muuta keksi. Täytyy niitä kuolaimettomiakin tottakai kokeilla (ehkä ensikerralla?), mutta ei ainakaan viime kerralla sujunut lainkaan.

Toivon siis ettei tuosta kommenttia siihen malliin, kiitos. :) vinkkejä kyllä otan vastaan!

voin laittaa joskus videopätkää turparemmin kanssa, tuosta videosta nyt näätte suurinpiirtein maksimissaan sitä aukomista.

'Anna pusu!' komennon otti tässä kohtaan kylläkin Vip, höh.

suusuusuusuusuuvainoomuamuamua

ryhti where have you been


woops ei nyt niin lujaa!

Rommi ♥

oppaa, eipäs rullata liian alas!


Ja nykyään Vippi onkin naistenmies ;)

vielä vähän Rommiamun ilme ;DKertokaa myös mitä piditte!