tiistai

Hihii, tässä pienessä välissä päätin nyt kertoo tiistaista... Kiirettä pitää kun kokeita taas useampi edessä, jess. Mutta pieni kertomus tunnista Vipalla tältä viikolta jonka kirjotan iskän iPadilla, höhö ;)

Sain harjata vipsua varmaan yli puoltuntia joka puolelta eikä siltikää tullu niin puhdasta jälkeä.. Jos toi mölli malttais olla piehtaroimatta hikisenä niin olisin hyvin kiitollinen.
 Alotin ratsastamaan tosi kevyellä kädellä ja mahdollisimman pienillä avuilla ekaa kertaa Vipan kanssa, enkä ryhtyny valmiiks jo pienimuotoiseen vetokilpailuun(on siis tahatonta, nyt vain jankkasin mielessä asiaa..) ja oli kyllä kiva verkata! Vauhtia sai välillä ottaa pois mutta tuli jo kivoja pätkiä niin nopeasti! Painaahan se yritti jatkuvasti kädelle mutta ei edes pahasti. Verkkalaukka taas ihan fiasko, paitsi vasempaan parempi.
Oli tosi kiva tunti ja en muista milloin oltaisiin viimeks laukattu niin paljon ja tehty monipuolisesti. Viime aikoina ollaan just sopivasti reenattu siirtymisii ja tuota no laukka-ravi/käynti, jotka on ihan super vaikeita meille!! Kaikki laukkaan liittyvät, yh.............. Noh, meni hetki mutta aina puolet ympyrästä käveltiin ja puolet laukattiin niin sain käynnissä herkistettyä Vipaa istunnalla pidättämiseen!?? Ajoittain kevyt edestä, jes. Nostot oli ihan ok, en vaan ratsastanu niitä ku valmistauduin itse laukkaan.. heheh
Oikeeseen kiihytti ja punki sisäpohjetta vasten mutta taistelun myötä varmaan 2 ok siirtymistä, muoto ei säilyny eikä tietenkään ollut kevyt.... Vasempaan laukkaa johdin minä, ja loppuun tuli oikein kivoja tasasia käyntiin siirtymisiä, joskin vähän hitaita. Sitten! Piti ottaa käyntiin ja ehdin vain miettiä asiaa kun yhtään painamatta tai hajoamatta se siirsi raviin! en ottanu käyntiin vaan menin neljäsosan ympyrästä ja kehuin, jeeeee!!<3 harjotelluaharjottelua! Loppuverkoissa ok ja mentiin lisäykset kuten opettaja haluaa eli mun mielestä liian epämahtipontisesti, möh. Hieno Vip II <3


PITI tulla lyhyt postaus mut aina käy näin! Ja tuli vähä fiilistely, mut eippä voi mitään. ;)  Random Vipillä en ookkaan ollu kohta 5 vko kiireiden takia ja huomenna en mene kun käyntiä suurinpiirtein mahollista vain mennä. (ei ole kenkiä, eikä saa koko talveksi) että juu. En tiiä miten jatkossa.. :) Backlundin klinikalta loppuun pari kuvaa.