tiistai&torstai + fox -kooste!
Tuo vas. alhaalta, huppari! Palvon,jumaloin.. Harmikseni vaan ei taida olla Suomessa tätä kaupoissa, eikä ehkä tulekkaan, möh..

Tiistaina oli Vipalla tunti, ja oi että kun oli taas kivoja juttuja! Siis semmosia joita oon tehny oikeesti joskus ponitunneilla usein mutta kun ei silloin tajunnut hölkäsen pöläystä niin olihan se tylsää. Puhun siis ympyrän pienentämisestä&suurentamisesta! Tehtiin kans kulmiin pieniä voltteja sun muuta asetuksilla ja taivutuksilla jotta saatin hepat hyvin sisäpohkeen ympärille.
 Alotin taas heti niin että kevyt, kevyt käsi. Vip tuli heti siihen ja oli jo alkukäynneissä kuulolla ja meni miten minä halusin, wtf! Alkuravailut meni hyvin, tasaista menoa ja suusta Vipa oli joko ihan kevyt tai sitten niin tuntumalla kuin itse tykkään, mutta siis ei yhtään painamista! Tahtikin oli hyvä, rento.. Ravailtiin ihanan pitkään ja otettiin harjotusravia ekaa kertaa ennen alku laukkoja. :D Mikä oli vaan hyvä varmaan. Mulla oli jotenkin hankala löytää asentoa kun istuin raviin, outoa, mutta Viba oli tosi kivan tuntunen ja taipusa! Pienetkin ympyrät onnistu, tosin pienimmät ilman ulkolapaa sun muuta kalustoa, hehheheh... Laukat oli ihan hirveet - mut parhaat tähän mennessä verkassa. Ope kehu, mut hyi miltä se tuntuukaa selkää. :D Siinä sit tuli taas vahvaks ja mun sisäkäsi meinas oikeen puutua kun ei toisen pää käänny millään.. Pohkeilla tuntu et kaivoin sitä yhhh. >:(
 No mutta lopputunti oli vähän samanlaista, aina laukkojen jälkeen suu muuttu kovaks mutta keveni aina jonkin ajan päästä, jeejee Ihanaa. :) Tuntu siltä miltä Ponin kanssa tuntu aina (kröh, vikat kuukaudet) et mä tiiän miten tää toimii. Kumpa noin oiskin, laukkalaukka... Noh, anyway, osallistuttiin ensviikon estekisoihin, tais olla 80cm mikä mennään? Miksen ikinä muista?! :Dd

kyynelien ja hien kautta..♥:)

Eilen elikkääs.. Torstaina, itsenäisyyspäivänä, olin 9h Liljoilla..!! Oli ihan superkivaa, ja sain kokeillakkin Nuppea joka on heillä kuntoutettavana ylläpidossa. Sellainen pitkä selkäinen (vielä) muodoton tamman koppura. :)
 Tamma oli oikein kiva käsitellä, ja edellisenä päivänä ostettu yksinkertainen tummansininen huopa joten panostettiin vielä pintelien ja upouusien sinisten kannuksieni kera! Nupella oli olympiat suussa, mutta ihan tottunut niihin selvästi mutta ihan ok kädelle, keveni kun asettui oikein. Takapäätä en saanu hahmotettuu sitten millään, sen verran takakorkeakin pituuden lisäksi.. :D Sisäpohje ihan kadoksissa toisen maailman kartotuksessa, muutenkin vähän hidas pohkeelle. Ravi oli jotenkin niin tasanen istua että istuin sitä liikaa, joka näyttää niiiiiiin urpolta, huhheijaa. Mulla käy aina noin! Sit videolta kun kattoo niin kaivan ressua pohkeella, höh, mutta ei pidä tulla niin turraksi sieltä... :( Takajalat katosi välillä ihan kokonaan rytmistä, ja pieniä 'kompuroimisia' silloin tällöin.
 Laukasta mulla oli jo odotukset mutta ne ylitty sitten kyllä! Kuvitelkaa juokseva pupu edestä päin jolla on hanuri jyrkästi vasemmalle ja takajalat vaihtavat silloin tällöin laukkaa ja menevät jopa tasajalkaa..? Juu aivan.
Hienosti toinen yritti, mutta jotenkin alko säälittää koska se tuntu olevan sille oikeesti vaikeeta! Ja tietenkin myös mulle tällöin.. Koitettiin sitten kans laukanvaihtoja sekä 'keskiraveja', todellakin lainauksessa. :D Okei, kyllä siitä piikkusen pituutta löytyi askeliin, muttamutta. Vaikka ei kummemmin menny, niin vaikutuin kuinka kiva heppa se on! Siinä kun olin jo ratsinu, ja kuvasin Alicaa ja Brietä niin toinen piti turpaa mun olkapäällä ja välillä nuuhki jotain. :) Käytiin lopuksi maastossa ja Nuppe oli todella kiltisti. Kyllä siitä voi tulla jotain. :)

http://2.bp.blogspot.com/-vIAfqyVDV5c/UL0FhU3WQuI/AAAAAAAAAvk/Pp0xF2aMgZs/s1600/IMG_5720.JPG 

Kuvia en saa hetkeen ja sitten videoita en nyt voi laittaa, kun ei ohjelmaa. Mutta latasin muuntimen, ja pari klippiä jaksoin sillä muuttaa ja sain sitten PD'ssä tehtyä koosteen kun menin Foxilla viimeksi! Eli joskus.. Ennen TETiä. :D noh, tässä.