toivepostauksia kehiin!

Alkuun sanonkin sellasen toteamisen arvoisen jutun että haluan ratsastamaan!!!! ...nyt. heti. Ja juuri kun meinasin sanoa että en muista milloin viimeksi, niin oho, keskiviikkonahan mä! Seuraavaks taas että enhän mä oo siitä edes postannu.. No nopeasti sitten vaan.

Äidillä oli Ellun koulukurssi Wiknerillä, ja sen oli pakko jättää keskiviikkona menemättä ja sain mennä sit korvaamaan. Pitkästä aikaa pääsinkin sitten Galantin selkään, jolla oon siis mennyt kaksi kertaa aikaisemmin, talvella ja kesällä kerran. Laitoin ihan kunnon tuuppausjalustimet kun oli koulusatula () vaihteeksi alla. Mutta en kyllä saanut alapohjetta mitenkään lähelle kylkiä, oikeesti varmaan 20 cm väli...
 Alotettiin ympyrällä kumpaankin suuntaan käynnissä ja ravissa väistättämään 'ulkosivuilla' ja alussa meni huonosti mutta sitten tajusin ulko-ohjan merkityksen paremmin ja alkoi sujumaan. Suusta Galant oli kevyt mutta välillä, joko ei sitten jaksa tai minä jotain säädin, se vain nykäsi ja rupesi pikemminkin roikkumaan, itsensä kantamisen sijaan. Laukassahan ilmenee Galantin kukkopatti toisessa takasessa, ja on muutenkin vähän rykäsevämpää mallia mutta tuli ihan super kivoja pätkiä! Et se laukka oli ihan istuttava ja hevonen oli tasasesti kummallakin ohjalla kevyenä. Mut kuten ravissa, samoja 'ajatuskatkoksia' tähänkin mahtui.
 Itse laukannostoja mentiin tosi vähän, ja tokaan kierrokseen jouduin jo kahden jälkeen ruveta loppuravailemaan, hyvään pitää lopettaa mutta jäi silti vähän tyhjä olo. :( No muttamutta. Muiden laukkaillessa vielä, Galant oli tietenkin aika menevä ja sain jarrutella useaan otteeseen, ja lopussa hoksasin miten sain sitten sitä pidätettyä hyvin jonka jälkeen pohkeella eteen ja tuli ihan ok ravia, ei todellakaan semmoista mitä tuosta oikeasti varmaan sais irti! Ihan kiva tunti, ja Galant oli myös mukava. :)

:D piti kirjottaa lyhkäsesti.. Kuviakaan ei ole.

Sit hei kun joululoma on alkanu, tarkottaa kans sitä et mul on enemmän aikaa puuhailla koneen ääressä. :) Inspiraatiota voisin myös saada kirjottamaan esim. tästä vuodesta, 'minä ratsastaja' (kehitys/analyysi), ratsastushistoria ... ? EHDOTTAKAA :) Eniten ääniä saaneet tuossa kyselyssä tulen toteuttamaan mutta joulun jälkeen.

Loppuun laitan vanhoja kuvia jotka kaivelin Bloggerista. Memories!

Lucky ♥ taskuponi

Veeralle pitkästä aikaa menossa, ensviikon to!


Marsupilami ♥

Leiriltä :)

Poni ♥.. oon kyllä laihempi nykyään kun tässä?!

Ramero!! kiva poni :)

 ♥

'mitkä fiilikset??'


Vermut&Kassi (joka on taas Wiknerillä, wii!) 

Mun konffispäivältä :D:D ellu..

esteponin katse.. ;)

Toinen kerta Vipin luona :)

Seikkailu Jokelassa with Alisa &ponit. :)

'hyyyvä..hyyyvvää!'

'NASPE!!1 prkl'

noei, hieno hopo ♥

ikuistettava hetki - ensimmäinen yli kolmen askeleen raviin istuminen satullalla!!
Rommi -poni ♥

Meni hetki et päästiin yli :D


... ja tässä teille..

SÖPÖ LOTTA 

XD