satulalla ja ilman [über paljon kuvia]

LYHYT POSTAUS, netti katkesi ja postaus hävisi, that's why

Eilen ekaa kertaa en viettänytkään juhannusta samassa paikassa, samassa porukassa! Eipä ollut mitenkään poikkeavan tuntuinen ilta, siinä kummiskin seurusteltiin hieman vanhemman porukan kanssa tallilla. ☺

Perjantaina sitten spontaanisti meninkin satulalla kun oltiin edeltävänä päivänä todettu ettei se valu sileällä(kiitos onkku kenkien, chapsien ja hanskojen lainasta ), ja meni kyllä ratsastus aivan perseelleen. Joku siinä on, tuntu etten taaskaan saanu mitään kontaktia poniin ja hikoilin enemmän kuin sallittu, eikä siltikään! Kaikenlisäksi rakas ihana vasen käteni alkoi taas takkuilemaan, eli yksi ongelma enempi! Ratsastin siis itse aivan superhuonosti, enkä vain saanut ponia tuntumaan selkään hyvältä.. Joka ikinen hetki piti muistuttaa rentouttaa oma käsi, tai olin jo vetokilpailussa.Kyllähän se ajoittain oli niinkun siinä miten pitäisi, mutten kyllä osannut iloita yhtään kun ärsytti..
Harmittaa vieläkin koko jupakka, ihan typerää ja turhaa. Poni siis ei ollut syypää, mitä nyt kyllä vähän keskaria näyttäisin oikean pohkeen kuuntelemisesta. Sen kanssa sitten tappelin, ja voitin kyllä lopuksi. Perkule
Näin alotettiin sitten se päivä.. 
 ..sitten siirryttiin ulos!

paha kuski, pahaVeto päällä

Muistan tän kohdann..ei oikee tullu läpi sisältä

oho.. tämmöstä en edes muista

tuleeko hyviäkin kuvia
:( :)
Kuvista tuli kyllä parempi mieli, täytyy myöntää.. Ainakin se osaa näyttää hyvältä vaikkei selkään parhaimman tuntunen ollutkaan.. tai sit se on se satula. ÄH, en tiedä

Tänään, eli lauantaina, hoidettiin Alican kanssa kuuden tunnin aamutalli(-päivätalli) Cajuksella. Oonan tullessa mentiin laittamaan ponit kuntoon ja riennettiin maneesille. Tytöt pisti rataa pystyyn, kun verkkailtiin. Mulla oli jäänyt selvästi päälle jotain eilisestä, eikä sileällä pahemmin toiminut. En onneksi lähtenyt nyt yrittämäänkään vaan hömpöteltiin vaan alta pois.
 Aloitettiin sitten, ja esteitähän oli yksi pysty, josta roikkui kangas, okseri, In-Out ja samalla linjalla vielä pysty! Mentiin aika kauan tuota innari -linjaa, jotta saatiin säädeltyä etäisyyksiä. Harmi kun Pallerolla ja Copperilla se laukan ero on sen verran huima, että alkuun meillä ei sopinut mikään, kun Paltsilla natsas, ja lopussa taas toistepäin.. Mentiin sitten sekasin kaikkea, ja myös kerralla jokainen. Uusia paloja purtavaksi tuli laukassa pienimuotoinen kokoaminen, sekä suoremmat ja ketterämmät käännökset! Ponilla piisas menohaluja, ja veti kaiken ihan rehellisesti myös minun tunarointeja paikkaillen esteponin pilke silmissä. Loppuun saatiinkin sitten pysty ihan 110cm korkeuteen, ja tultiin kerran onnistuneesti ja annettiin olla.

Ulkona koitettiin vielä joitain maastoesteitä, jonka jälkeen mentiin kahlailemaan kuralammikkoon.
Niin, ja minähän olin ilman satulaa tänään. ☺

en käsitä mite pääsen toho asentoo??

Mentiin muuten ylös toi vasemmalla puolella oleva portaikko...Ihan hirveetä!!


Copper 9 -v, kuraleikit.

XD en kestä tätä kuvaaKuvat (c) Alisa, Alica, Oona, tattis dudes♥

23 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia !! Ilmeet kohillaan ja näi ;) mut tosi kivalta copper näytti kuvissa, tosin eipä ne kuvat kerro samaa kuin videot tai paikan päällä näkien/tai selästäkäsin tuntien ! Tsemppiä sulle vaan, kyllä se siitä paranee, kokoajan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen. Ootte hyvä pari ja hyvin hyppäsit ilman satulaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana postaus <3 tositosi hienoja ootte, ihanii kuvii :* !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että mieluinen <3 kuvaajille kunnia ja jii :*

   Poista
 4. Miten pääset ilman satulaa kevyeenistuntaan? O.o mut hienoja kuvia, hienoja poneja ja hienoja kuskeja c:

  VastaaPoista
 5. Se pysty oli 115cm ja okseri 1m ;) hehhee hienosti pompitte vaik olin iha hirvee.. :( ootte nii supereit!! <3 Estekisoihin 1m luokkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli vai?? ja kui muka XD :( kiitos ja joo ehkei ny... <3

   Poista
 6. Hienoja kuvia! En voi vaa ymmärtää miten hyvin pääset kevyeeseen istuntaan ilman satulaa! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvaajille niistä kiitos :) juu tuota..en minäkään!

   Poista
 7. omgg hienoooot♥ ja hullu miten pystyt hyppää noin isoi satulalla XD

  VastaaPoista
 8. etkö sä osaa pitää EDES alapohjetta kiinni?!?!?! pääset tohon asentoon koska puristat polvilla ittes ylös sillee et pohje ei oo ees kiinni.. suosittelen blogin lopettamista, alota uudestaan sitten ku osaat ratsastaa -.-

  VastaaPoista
 9. ahah naroin anolle :DDDDDddd mut hei varmaa !11 mitä vetoo et sullo sii seläs vaa näkymätö estesatula ?? :'DDD mut hienot te ! ♥ ::))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD just läppää!! ja joo nii ehkä onki ;) kiitus!

   Poista
 10. Hullu! Mitä sä pääset toho hyppyasentoon ilman satulaa! Ja toi ano on vaa kateellinen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D siis kun mä en oikeesti tiedä?! hahah ja ano..kehno provosointi yritys ;)

   Poista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺