viikonloppu! [kooste la 27.7]


vanha käsitelty julkaisematon kuva

Taas yksi ihana viikonloppu takana! Lauantaina oli hyppäämistä seuraamassa Fanny, Wilma, Alica ja Ellu, joista Alican nakitinkin ravaamaan loppuravit.
Mentiin pellolla taas huvin vuoksi, vaikka nyt maneesi alkaakin olla taas kunnossa ja nyt on kentän pohjakin jopa uusittu - jee! Alottelin heti ohjat kerättyä verkkailemaan, ja kun olin päässyt kehumaan eroa kahden kuolaimen välillä, niin sitä pääsi samantien ''katumaan''.. Noh, ei se nyt niin justiinsa ole, mutta Copper oli hankala! Eihän siitä sileällä menosta tullut mitään, aikasemmat kokemukset se on tuntunut noilla kuolaimilla viihtyvän ja itse hakevan alas, mutta tällä kertaa pyrki vain ylös ja alta pois. Taivuttelin yhessä vaiheessa sitä käynnissä kunnolla, ja on kyllä taipuminen oikealle huomattavasti helpompaa.. Hyvinhyvin lyhyitä OK pätkiä kuitenkin saatiin, lopetin sitten yhteen hyvään pätkään. Välikäynnit, ja hyppimään!yo, i'm trying hereeeeee

Ellu oli suunnitellu meille jotain juttuja, alotettiin ihan normi ristikosta, jossa oli puomit ennen ja jälkeen. Siitä päästiin sitten nostamaan, ja rupesi esteiden valikoima kasvamaan! Poni oli kyllä hyvässä vireessä, ja tykkäsin siitä millainen se oli näin esteillä ratsastaa. Nyt sillä oli meno päällä, eikä mitään turhuuksia jarrutellut ennen esteitä, mitä se nyt viime kerrat on. Kuitenkin, pelasin varman päälle aina yhtä estettä lukuunottamatta, ja hyppelyt suju oikein kivasti! Pari kertaa poni lähti ihan yhtäkkiä kiihtymään niin ettei jarrut pelannu, mutta vaan kerran jouduin ohjaamaan voltille ennen estettä. Muutenkin metrien kuluessa ponin jarrut häiveni, eikä ottanut pidätteitä enään pahemmin vastaan.
 Meidän hyppelölistaan pääsikin tällä kertaa kolme uutta estettä! Vain yhen kanssa oli ongelmia, en tiedä nyt miksikä sitä sanoa, mutta olihan se hurja.. Paria askelta ennen piti tulla pieni hauta ja siitä vielä muutamaa askelta aikaisemmin joku haudan tyyppinen myös! Ite olin ihan unessa ekat kerrat, mutta kaks onnistunutta hyppyä (lue=ei johteen ylitse) saatiin. Tästä kun selvittiin, niin tultiin pientä radanpoikasta, normi esteet korotettuina. Kun olin saanu tarpeekseni, pistin Alican kokeilemaan ponia ja kivasti näytti kulkevan! Ei ihan innostuneelta kuitenkaan kuski tuntunut, ja sano just siitä samasta, ettei pidätteitä ottanu oikeen vastaan.. :D Kyllä mä vielä sen toiste sinne laitan kun ponikin on vähän mieluisammalla tuulella!

Tultiin väärällä alas, mutta jos oikein muistan niin saatiin puhdas vauhdikas vaihto!♥ niin lutu! laadun takia en viiti kauheesti rajailla..

pähkinät tsiisus noi jalat!


!!


Hypyistä jäi oikein positiiviset fiilikset, alun tuuppailusta ei niinkään, mutta en kyllä ymmärrä mistä välistä nuo alkuverkan pari kuvaa on sitten tullut...!

Postauksen kuvat ovat todella huonolaatusia nyt, pahoittelen! Facebookin kautta nääs..
Alun kuvat (c) Alica, estekuvat (c) Fanny ja videot (c) Wilma, kiitos tytöt koosteesta ♥ :*


Sunnuntaina lähettiin Ellun &Oonan ja ponien kanssa hiekkakuopille taas! Oli ihan superkivaa painella siellä, tällä kertaa uskallettiin mennä yks rengaseste jopa. Kerran tulin kuitenkin vaan, kun takana hyppypäivä. Otettiin pari laukkakisaa, ekassa otettiin Copperin kanssa varaslähtö ja tokasta Oona jäi pois (meidän vauhti oli kuulemma ihan liikaa!!!), mutta se melkeen voitettiin! Tehtiin kyllä aika helvetinmoinen kiri, ja tasapelillä maaliin. Tän jälkeen huilattiin kunnolla, ite olin maasta käsin ja koitettiin pysyä varjoissa. Saatiin kans Ellun kanssa ponit piehtaroimaan loppujen lopuksi, hihii!

Alica toimi kameramiehenä, joten alla olevat (c) Alica, kiitos♥


huilataan!

...Noin! Tällä viikolla menenkin sitten torstaina ja perjantaina ennen taukoa, sillä lauantaina onkin lähtö unkariin! Oona ja muut vuokraajat hoitavat Copperin tänä aikana, ja kun tulen niin pääsen viikon verran myös hieman enempi ponin kanssa puuhailemaan. 

18 kommenttia:

 1. Uii! Vihdoin ;) tää on tosi kiva postaus niiku sun postaukset aina on ♥ ! hyvin hypitte ja ihanii noi hiekkakuoppakuvat :* pääset nii hyvin ylös ilman satulaaki!! Seuraavaa postausta ootellessa ♥ !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina vaa jaksatte kommata! ♥ kiitos ihanat, hyvää matkaa :*

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva postaus ja meette tosi hienosti! Ponilla on kiva hyppytyyli :D

  VastaaPoista
 3. Copper hyppää yllättävän isoja O.o

  VastaaPoista
 4. Wooqw hienostii <3 omgg en älyy ku vetelet vaa ilmansatulaa tollee XD hahaha!! No mikäs siinä... Ihan loistavat kuvat ja söpö copper! :3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD <3 se on melkee helpompaa! jeepsan, umppalumppa on♥

   Poista
 5. apua varmaa pistit musta noi kuvat :o xD näytän hirveen isolta... -.- ihana postaus jälleen ja teillä synkkaa kyl hyvin noilla esteillä! poseerauskuvat on nii ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et ees näytä (enkä oo ainoo joka agrees) kiitos ja oli hyvä hyppypäivä!♥ sinä olet<3

   Poista
 6. Ihania kuvia ja toi koostekki on just jees :D oot iha hullu ku vetelet noi korkeita ilmansatulaa o.o
  Eivaa sulla ja copperilla näyttää sujuvan hyvin, ja ainakin omaan silmään kuvista ja tuosta koosteesta näyttää tosi kivalta tuo teidän meno ! :)

  VastaaPoista
 7. oomg hienoooo copsu! super pari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! höhö, sä pääset nautiskelee siitä vissiin ens viikolla ;)

   Poista
 8. uii kivsu postaus nels :--) ootte hienojaa & hyppäät iha hullunkorkeit esteit :o 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thaanks! ja mitää, ei noi nyt isoja ees oo! :D

   Poista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺