vipin kuulumisia + ilmoitusluontoista

Ei ookkaan pitkään aikaan tullut mitään tältä puolelta teiän nähtäväksi, ihan Copper painoitteiseksi blogi menny! Mutta takana on syykin, eli olen Copperin tullessa jättänyt Vipin vähemmälle eli epäsäännöllisestä vuokrauksesta siirrytty nyt ''silloin tällöin'' meininkiin. Eli aina kun aikaa on ja fiilis on se, niin olen tervetullut käymään ukkoa moikkaamassa! Aivan varmasti tullaan kesällä vielä käymään edes kerran kummiskin, mutta blogi tulee jatkumaan Copper painoitteisena.

Tänään käytiin äidin ja Alisan kanssa, tarkotuksena puuhailla Vipin kanssa sekä noukkia kamoja. Alisa puuhaili Rommin kanssa kun minä ratsastin, tosin ratsastin kyllä niiiiiin vähän aikaan kun pohja ja paarmat sabotoivat menoa.... Pistettiin sitten ponit irti ja annettiin niiden hoitaa liikunta! Niin upeeta liikettä ja voimaa löyty vanhemmastakin herrasta, huhhuh. ☺

kuvat (c) Alisa♥
niin kaunis!
ihanat♥

Ilmoitusluontoista on tietysti sekin, että aion parin päivän sisällä ottaa Anonyymeiltä kommentoinnin pois. En oo saanu oikeesti kun vaan pahanpohjaista kommenttia sieltä päin..? Kritiikkiä kyllä kestän ilman muuta, mutta se pitää sanoa nimellä. Ja ihan yleisesti kaikille maailman nimimerkin taakse piiloutuville nössyköille, jos teillä on tarvetta huomauttaa jostain virheestä vaikka ratsastuksessa, niin voisitteko samalla mahdollisesti neuvoa kyseistä henkilöä asian korjaamiseksi? Jos ei osaa (kuten varmasti useimmissa tapauksissa niin on) niin onkohan teille koskaan kukaan sanonut, että jos ei ole kuin pahaa sanottavaa niin parempi olla hiljaa?

Tää on ihan mun oma valinta, blogin pystytettyä oli ensimmäinen asia mitä tein ja hyvin toimi! Tässäkin näkee kuinka ennakoin asioita, ja siis nyt tulleet kommentit eivät ole saaneet aikaan harmia mussa, pari jopa piristänyt huvittavilla provosointi pyrkimyksillä, mut hei - oon nähny mihin ihmiset pystyy. Oon kuitenki myös kriittisessä iässä, niin miks sietäisin tämmöstä kun pystyn vaikuttaa siihen, rightt? Täähän on vaan lisääntyny kun lukijoitakin on jo oikeesti sen verran, viimisimpiä postauksia (kuten tätäkin) julkastaessa on pieni pelko perseessä kuinkas sieltä nyt tuulee.

Anyways, seuraavan kerran tämä ponien haalija ratsastaa liian pienellä ponilla viikonloppuna pitämättä alapohjetta ollenkaan kiinni ja silti jatkaen bloggaamista!


Ainiin! Lindalle kiitokset bannerista, ihana yllätys oli ☺

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä tuolla Vipillä! Hyvä idea toi anojen poislaitto, jos jollakin sit on negatiivista juttua niin laittaapahan omalla nimellä! (: jaja hyvä että tykkäsit (: (bannusta siis :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii siellä on! juu siis valitettavasti en anna armoo niille pelkureille sit enään kohta :( ;) juuu kiitti vielä!!

   Poista
 2. kiva korva tos mun kuvas.. mut u-uu hyvä postaus nelss ;)♥ jätäksää ton vipin esittelysivun tohon vaikka oot sil vähän niinku lopettanu?:( :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omggg XD MENNINKÄINE♥

   ja jätän katos sit jos kirjotan ni ei kaikki oo iha tenkkapoo

   Poista
 3. Nice postaus ja ihanasti kuvia!!! ;) iha oikein aloille!! Toi pelto näyttää niin ihanalta <3 kirjotat aina nii luonnollisesti et on kiva lukee :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja tuo on laitsa ystäväiseni ♥ kiitos muru :*

   Poista
 4. Ihana Vippi!:) ja kaunis Nelli:) Ja uskon et sä kyllä ite tiedät mikä menee pieleen ja mikä menee ihan pieleen ja mikä taas hyvin! Ja kyl sun opettajat korjaa sun ridaus virheet.Kyl ymmärrän et kylhän sitä vois sanoa jotain,esim.käsistä että ne heiluu yms. ( mulla on sellane ongelma) mut miks pitää piiloutuu anona??? I don't now....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)

   siis analysoin ihan hirveesti päivittäinkin mun omaa ratsastusta, ja päälimmäiset virheet huomaankin! sen lisäks käyn TUNNEILLA, eli saan jo toista näkökulmaa, ja luen kans hirveesti ratsastukseen liittyviä juttuja, mä kuitenkin pyrin kehittymään. ja siis ihan mahtavaa on jos joku sanoo asioista koska se on taas uus näkökulma enkä välttämättä minä tai opettaja oo siihen puuttunu, mutta siihen tarvitaan se nimi! en minä suutu :D

   Poista
 5. Nenaali puuttu tost lempinimi jutust ;).. mut hyvä postaus, hyvä ku oli kans kuvii!! oot nii nätti ♥ :*

  VastaaPoista
 6. Sulla on niin ihana blogi ! ♥ Onneksi kaveri linkkasi, liityin lukijaksi :) !

  VastaaPoista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺