Patsy & Adel!

Lauantaina pääsin korvaamaan äitiä sen aamu yhdeksän (...) tunnille kun hänelle tuli muuta menoa. Arvelinki jo et saisin Patsyn ja jeps sepä just!
 Hoitaessa se on oikeesti sellanen supersymppis, mut heti kun lähettii boksista nii silmät alko mulkoilee ja jännitty jo pikkusen.. Eeva sano alkukäynneissä et se on nyt loman jälkeen taas vähän jännittyneempi mut kyl se siitä. Nyt alkuun jo sanon, että hitsi kun olis vaan pitäny ratsastaa se alusta asti ihan reilusti eteen, murr kun hoksattiin äidin kans autos siihe liittyvä juttu..! Patsyhan on 'herkkä', mut ei kyllä pohkeelle.. :D Ja sit kans E sano osuvan kommentin: 'Se luulee et sen tehtävä on väistellä muita'..
Onneks oli koko maneesi mut silti tuntu jäävän ahtaaks, Veeraa se ainakin pelkäs paljon mut se onkin monottanu sitä ja parii muutakin noin vaan. :(

 Alussa se oli tosi ärsyttävä kädelle, ja mukisi kovasti siitä miten pää kannetaan. En saanu asetettuu sitä et se anto periks vaa piti ihan taivutukseen asti et irrotti ja oli vähän muutenkin sellanen 'ei kiinnosta' ja jotenki lukkoontuneen olonen.. Laukassa sitten se oli kiva, sil on ihan sairaan kiva laukka! Siinä saan kans sen vauhdin hyvin handlattuu kun pääsen istumaan hyvin sen ympärille. Harjotusravissa se sitten lähti oikeesti juoksemaan melkee karkuun et rumemman pidätteen jouduin ekan kerran tekee ja sit vaan ympyröillä.
  Mentiin kaheksikko-harjotusta parien siirtymisien kanssa ja taivutus&asetus. Tämä neitihän ei todellakaan taivu rehellisesti et oma ulkokäsi nous ihan kiitettävästi enneku korvat tuli samalle tasolle...! Sit kun laskin siitä se meni siinä asennossa ihan hetken kunnes taas vänkyröi ittensä entiseen asentoon. Vasemmalle pohkeelle siitä tuli hyvä harjotuksen aikana, mut oikeelle kun käännyttiin niin aina alussa tuntu kaatuvan sen puolen sisäpohjetta vasten, enkä saanu korjattuu sitä... Mut äh, oli se ihan kiva, ekalla kerralla kun menin niin ylivoimasesti kivoin mitä nyt kolme kertaa oon menny, en osaa mennä sillä yhtään mutta haluan mennä, haluan oppii, haluisin osata ratsastaa sen rennoks ja superhyväks! Kummiskin näppärä poni.  
 Tuli ihan kivoja pätkiä kyllä, mut mul vaan jäi jotenki paska maku tosta tunnista, tyhmää!

laukkaa :D 
minä XD


rento ja silleen..
Eilen oli sitten eka tämmönen 'harkka' -poolo tunti! Kymmeneltä, tosin jatkossa ysiltä, pyff..... Mutta sain Adelin ja sillä nyt meen ainakin jonkin aikaa, jees! Oli kivaa, nyt on vaan tunnin mittasina. Pelattu ei vielä, mutta sellaista pelinpoikasta kyllä harjoiteltiin.. Ponipoika Adel oli taas oikein mukava.