tunti Cajuksella + vipa & winston!

Viime viikonloppuna, lauantaina käytiin Alican kanssa tunnilla ja sain alleni Gril -nimisen kaverin! Tykkäsin tunnista kovasti, ja varsinkin ratsusta jonka sain, siis aah!!

 Verkassa en vaatinut kummempia liikkumisen suhteen, pikemminkin vain kyselin jos niin voi sanoa. Se oli ravissa vähän pohkeen takana mutta laukassa taas vähän kyyditsi mua..! Välillä huito vielä päätänsä ihan innoissaan, nauratti vaan siellä kyydissä. :D Alotettiin menemällä kaikki peräkkäin keskihalkasijalla olevaa ristikkoa kahdeksikkona ja ekoista hypyistä tuli jäätyä vähän jälkeen sekä muutenkin hoidin kuskin hommat huonosti.. Pystynä meni paremmin mutta olin liikaa kiinni suussa kun herralla oli menohaluja.
 Siitä sitten radanosiin ja lopulta ratoihin ja ekan radan jälkeen Cajus kerto vähän hepan taustasta ja sen kun sisäistin niin ei ollut enään vauhdin kanssa ongelmia, hihii! Grilin hypyt oli ihan mielettömän hyviä ja mun oli helppo pysyä mukana ja siis se miten se imi esteille.. voi ettäää!
 Mentiin rata jonakin 80cm uskoakseni ja loppuun nosti vielä ja vikan esteen Cajus sano olleen 110-120cm! (itse kallistun 110cm kuvasta katsoen)

Oli kiva tunti ja tykkäsin! Ja aivan ihana heppa, niin kokenut..

...Sillä onhan Gril on 26 -vuotias ori!


 

Kuvat (c) Oscar?

Tiistaina Vipalla, meitä oli tunnilla vaan kolme! Mentiin sitten kaikki kertaalleen kokonainen kn special puolessa välissä. Verkassa Vip oli ihan ok, jotenkin kyllä tosi outo.. Harjotusravissa esim. kun mennään ympyrällä, ihan tuella ja ''tasapainossa'' niin ihan yhtäkkiä vaan se kaatu ulkopohjetta vasten? Tää oli siis tilanne etten tehny mitään sellaista suurta! Kans taivutusten kanssa samaa, en ihan tajua mistä johtui. :D Laukka oli mulle tosi työlästä mut kai se oli ihan ok.. Ravissa tuli kivoja pätkiä ja Eeva taas kehu mun suoruutta ja sitten kans mun istuntaa! 'Sivuprofiili näyttää tosi hyvältä!'

 Meiän suorittama rata meni huonosti, siirtymiset sanonko mistä (en kyllä sano, ku ei niitä tullu, bahaha)... Istunnalla en saanu jarrutettuu sitä joten sit vetokilpailun kautta siirtyminen, joka on just niin miten sen ei pitäis toimia. Mulla tuli sitten itku siinä, pitkästä aikaa Vipan selässä. Eeva sitten lopussa meitä pisti ympyrällä menemään ja keskitty meiän siirtymisiin ja yritti auttaa.. Ponin kanssa se tapa jonka oon oppinu on kans useemman muunkin kanssa sujunu, mut E sit sano että kun istun   sillon tiiviimmin niin Vipa saattaa ottaa sen sitten eteenpäin ajatuksena, tai jotenkin sillain? :D Sit anto hauskan mielikuvan et mun pitäs vähän niinkuin rennosti tipahtaa käyntiin ihan kuin antaisin pitkät ohjat heti.. Pari kertaa onnistu mut tosin ei heti kun halusin, meni jopa puol ympyrää pari kertaa.. Muuten ravissa Vip oli tosi rento ja kivan oloinen mutta itellä oli niin paha mieli etten osannu siitä iloita, möh..

Eilen sitten menin korvaamaan äidin tunnille, ja sain ekaa kerta mennä Winstonilla! Oon oikeesti halunnu sitä koklaa kauan, mutta nyt sitten pääsinkin. :) 

 No siis.. Se oli tosi kiva! Oikein kiva!

Alussa hieman jähmee kädelle, laukka just niin ihanaa kun sanottu ja kun vaihettiin suuntaa niin se keveni kädellekkin samalla ja oli ajoittain sille aika ryhdikkäässä asennossa! Harjotuksena oli kolmikaarinen ura ympyröineen joka meni huishais kun en saanu pohkeita läpi ja koitin korjata kädellä liikaa -> jännitty käsi -> turpa ylös.. No mutta koko ajan paremmin vaikka mielummin olis Winston menny kovempaa kun ottanu vähän sivummalle sitä askelta. Lopussa taas parani ja sen laukka on niiiin ihana istua! Tässäkin Eeva kehu et näyttää tosi hyvältä ja istuntakin ja uuumama! Ajoittain meni siinä ryhdikkäämmässä muodossa mutta ei haitannu se matalempikaan kun pysyi hyvänä kädelle. :) Tosi kiva pakkaus, hoitaessakin niin kultimussukka!

Ärsyttää kun ei ole enkä löytänyt kuvia siitä! Otan joskus ;)