päivä kuvina

 
Herätys oli yhdeksältä! Tänään oli ohjelmassa mennä siis Vippin luokse, ja käydä rento maastolenkki kahestaan. 

 
Kävin katsomassa bussin ja junan, jonka jälkeen uhrauduin syömään aamupalaa.. Hah! En siis yleensä sitä syö, kun ei vain aamuisin maistu mutta nyt ainakin sain teille kuvan mun aaaaamupalasta..<3 Ja pitihän silmätkin laittaa kun julkisille paikoille menossa, of course.

 
Yöpaidasta sitten tallivaatteisiin ja tämmöiset fiksut kuvat otin. As you can see

 
Sitten kellarista hakemaan ratsastuskamat! Joita tosiaan oli nyt vain kypärä ja hanskat, kun suunnitelmissa oli mennä ilman satulaa rennosti.. 

 
Takaisin ylös ja blääh!! Vielä 30min bussin tuloon.. Kaikki jo pakattuna, vaikee kuvitella että joskus vielä myöhästyin helposti kun nykyään se on mahotonta bussien suhteen!

 
Fiilikset.


 
Ulkona oli nätti ilma! Olin jo edellisenä päivänä kyllä forecasta katellutkin mutta oikeassa oli - onneksi!

 
Sitten edustuskuntoisena ihmisten ilmoille! Odotin pysäkillä bussia noin kymmenisen minuuttia.. En ainakaan missannu. ;)

 
Kampista selvitty ilman erikoisia katseita! Sitten käppäilin rautatieasemalle..

 
Tsuku-tsuku! Lähtö vähän viivästy kun oli raide varattuna ja kerran matkan aikanakin pysähdyttiin, en sitten tiiä sen syytä. 

 
Ei ihan, mutta melkein perillä!

 
1. Piti löytää pyörä hangesta. 
2. Piti kaivaa pyörä hangesta. 
3. Piti lähteä pyörällä matkaan.
4. Piti tuunata pyörää jotta sain ketjut paikoilleen...

puf

 
Noin kolmisen kilsaa pyöräilin tallille, ketjut pysy joten ehken oo ihan uuno fiksaajana??

 
..Almost there..

 
Komistus  
Otin Vipin ja Mickin sisään.

 Harjasin ja pyörittelin Vipin mammutti karvaa oooikein paljon! 
''Ihana somalainen muija''

 
Yaap, ready!

 
Lumi näytti pellolla ihanan pehmeältä joten ajattelin mennä kokeilemaan mutta säämuutokset ei sellasena sitä ollu pitäny.. Kiersin kerran tuommoisen uran ja kerran 'kentän' poikki pienellä patistuksella.

 
Aurinko oli mennyt vähän pilviin, blöö..

 
..Mutta tuli esiin hetken päästä!

 
Vipillä on ehkä maailman sulosimmat hörökorvat! Se bongas kaverit :)

 

 
Käytiin vähän siellä täällä, elikkäs ensiksi pellolla ihan vähän aikaa, siitä suunnattiin tarhanviertä menevää tietä pitkin ja oltaisiin menty yhdelle pitkälle suoralle mutta siellä kulki jostain syystä tosi paljon ihmisiä, niin jäätiin sitä ennen olevalle suoralle puuhailemaan. Käynnissä väistätin ja koitin hakea sitä suoraksi ja ravissakin samaa suoruuden hakemista. Oli vähän epätasaista, alussa mulla hankaluuksia pysyä kyydissä mutta hetken päästä ei ollut ongelmaa sen suhteen! Vippi oli vähän epätasanen edestä mutta kiva suusta ja kokoajan parempi pohkeelle. Yhet possuilut teki mutta raipalla kun muistutti niin oli heti ihan kiltisti! Vähitellen tasottu edestäkin, mutta onhan se enemmän mun kädestä kiinni.. Kun vaan saisin ton vasemman toimimaan..!
 Kerran taisin laukatakkin, ihan hissukseen vaikka ei tuntunut olevan liukastumisvaaraakaan.. :)


 

Siitä mentiinkin sitten hiekkakuopille, ja o-ou miten paljon lunta! Kierrettiin uralla kerran ympäri ja siitä sitten tielle ja takaisin kotia päin.. Tässä vaiheessa oli ihan todella kaunis ilma!

 
Tallilla hoidin Vipin ja rupattelin Mickin vuokraajien kanssa, mukavan olosia oli! Sitten kirjotinkin vihkoon.

 
Aikaa oli, joten hengailin ponipojun kanssa.

 
MUISK!

 
Woops, sitten pitikin jo lähteä tosin aikasemmin kuin yleensä koska piti ottaa huomioon pyörän kiukuttelevat ketjut.. Ja tietenkin pyörän vieminen sinne ihanaan syvään hankeen!

 
''Heippa!''

 
Valkoinen ratsuni.

 
Pyöräilin samat 3km nyt reippaammalla temmolla, ja meni noin 15min! Elikkäs vajaa kymmenen vähemmän kuin meno matkalle, he-he..

 
40 min junassa.

 
Rautatieasema, super kuva eikö?

Ehdin nipinnapin bussiin, oli jo lähdössä mutta kuski pysäytti huomatessaan! 20 min ja pysäkillä.


 
Oma koti kullan kallis.

 Toivottavasti moni tykkää tästä! Tätä oli ihan hauska tehdä kun oli yksin tallilla, mutta tää on kans työläin postaus tähän mennessä. Pahoittelen silmävaurioita laadusta, mutta ei voi nyt mitään.. Postaan eilisestä ehkä viikonlopussa kun on muutkin ratsastukset jo alla. :)