estetunti

Eilen sitten hypättiin tunnilla ja piiitkästä aikaa sain uutta materiaalia musta ja eestinpullasta! Alica tuli siis kuvailemaan ja toivottavasti ensi viikollakin kun Vermuttia pääsen kokeilemaan. :) No mutta..

Alettiin heti verkkailemaan ja Vipa oli jotenkin hassun tuntunen eikä tahtonut tasottua ja tosi pirtsakka menijä myöskin! Otettiin ekana sitten yhtä pikkupikkupikku ristikkoa ja ekalla kerralla ei päästy sille kääntymään kun tuli ihan ulkopohjetta vasten, tuloksena tietenkin naurettava loikka kuski perässä..Toisellalla yrityksellä sisäpohje oli unohtunut ratsulta niin ei hypätty vaan väistätin takaisin uralle.. Mokoma. Kolmas sitten mentiin ihan ok, jotenkin jäykästi vaan kun vieläkin vähän kuuro avuille.
 Sitten alettiin ottamaan okseria ja oi että miten Vip oli innoissaan! Olin ihan wii siellä kanssa kun viimeaikoina se ei ole imenyt esteille lähes ollenkaan mutta nyt se on löytänyt taas intonsa. Jarrujen kanssa oli kyllä tietenkin vähän ongelmia mutta ei se haitannut kun aika hyvin se itse osasi korjailla. Hypyissä huomasin että olin ihan hukassa (okei, ihan alusta asti sileälläkin - näin käy kun en ratsasta viikkoon..) ja jotenkin sukelsin ihan liikaa ja en pysynyt tasapainossa.. Joskus oli ongelma että menin aina vain pystyyn, suurinpiirtein seisomaan jalustimelle.. Nooh, kyllä se rutiinilla taas, viikonloppuna pääsen hyppäämään muutaman kerran.

Otettiin sitten ratana, 5 estettä ja en olekkaan aikoihin piirtänyt teille kuvaa radasta! :D Suhersin sitten tämmöisen nopsaan. Noh, rata oli noin 80cm paitsi okseri 90cm. Annoin Vipan itse katsoa paikat okserille vaikka ei ihan nappiin menneetkään mutta jos olisin ollut vielä itse puuttunut siihen niin varmasti huonommin olisi osunut. Sarja taas meni ihan toosi huonosti! Ei askeleet osunu sitten ollenkaan ja käännöksessä tuli itselle vähän puskeva olo. Eka tippu ja toka ihan juureen. Siitä sitten kurvikaarteet ja ne meni opettajan mukaan ihan tosi hyvin! Vipa kääntyy helposti(joskin omaan makuun ehkä vähän hitaasti..) ja kehu ihan kunnolla. Oli aika hankala harjotus joillekkin sillä piti esteellä jo valmistella tai lopputuloksena olisi kolari seinien kanssa. Siitä sitten tokasta kaarroksesta vielä vika este johon askeleet eivät taaskaan osuneet.. Tultiin sarja uudelleen ja ennen ekaa estettä tajusin ettei tästä mitään tule, olin siis aatellut vetää jyrkemmän tien jotta saataisiin askeleet osumaan mutta ei ollut Vipa niin hyvin pohkeiden välissä että se olisi saanut B -osalle ohjattua hyvin joten tein oman pikku tien eli käänsin jo ekalla esteellä oikealle, pois sarjalta.. Heh. Tultiin sitten uusiksi ja taas meni ihan huonosti mutta puhtaasti molemmat joten se riitti opettajalle.

Sitten vielä kuvasaldoa loppuun! Viikonloppuna lähen siis tuonne Huittisiin, ei olekkaan vähän aikaan siellä käyty mutta katsotaan miten siellä menee. Toivottavasti muutama jaksaa raahautua kuvaamaan ;)

'' Oi-joi.. just siitä..''


Hups mitkä kädet!

Käsi taas vammaa


Tää oli pelottavin este
reento kuski


kaadutaan, apua oon ihan vinossa.. Alkanu pelottaa et mun suoruus häviää!

kiipeen

            

''hymyile....'' 

..''EN''Kaikki kuvat (c) Alica