lauantai&sunnuntai [+videopostaus!]

Eilen käytiin viimeisen kerran hetkeen Alisan kanssa maastossa, Ruubenilla ja Vipillä. Ruubenhan siis muuttaa ainakin hetkeksi, ehkä lopullisesti muualle.. Mutta toivotaan että palaa mahdollisimman pian! Kummiskin käyn silloin tällöin siellä Alisan seurana kun taas se tulee mua viihyttään joskus. :)

Puuhailtiin rauhassa ponien kanssa alkuun tallilla ja pistettiin kuntoon. Siitä sitten sateiseen ilmaan hyökättiin ilman satuloita.
 Mentiin yhelle suoralle, hyvin sulaneelle tielle jossa sitten pyöriskeltiin ja otettiin vähän ravia&laukkaa. Noh, ekassa laukassa lähettiin aika reippahasti ja kun rupesin jo jarruttelemaa,n niin Vip vaan veti päätä alas ja pupuili takajalkojen avulla eteenpäin (etujalat hyppi ''tökstöks'') ja kyllä joutu taistelemaan että kyydissä pysy! Uudestaan laukkaa ja sama juttu - niinkuin seuraavalla.. ja sitä seuraavalla?? Sitten koitettiin vielä ja Alisa veteli pidemmällä ja katto taakse ja heti kun kääns katseen pois Vippi veti taas ''jänöt''  ja tällä kertaa meni tasapaino kunnolla ja hetken kannattelin reisien varassa itseäni kaulalla kunnes toinen huitasee pään ilkikurisesti jalkojensa väliin. TÖMPS, selälleni semi kovalle hiekkatielle! No meikä on maassa kun Alisa seuraavaks kurkkas taakse :P

 Sitä kun on joskus toivonut että Vipukin jaksais riekkua joskus kun sen verran hurjapää osaan olla, niin kyllä yllätti sennu meidät molemmat..! Kevättä rinnassa maybe. Älkää huolestuko muuten lepopätkistä, siis käveltiin sitten aina takasin sun muuta!

Tunti mentiin siinä tutuissa maastoissa kunnes keksittiin mennä ihmisten ilmoille! Noh, siitä loput videopostauksessa.. ;)

Harmi ettei tippumista tullut videolle, laitettiin vasta sen jälkeen kuvaamaan ja joitain pomppuja teki vielä mutta sadepisarat sumensi linssin ihan kokonaan eikä mitään saanut selvää..plö

Pakko laittaa vielä tämmöinen söötti klippi alkuvuodesta, mui ♥ ja en oo kännissä.... XD___________________________________________

Tästä päivästä lyhyesti, meillä oli poolo ja oltiin saatu ulkomailta kunnon pelaaja valmentamaan!! Iain niminen kaveri ja yllätyin miten helposti sai selvää ja ymmärsi sen puhetta! Mukavan olonen oli ja TAITAVA, taisi tosin vähän pitää mua ja Clarissaa hulluina kun käytiin vähä levottomina heitto -harjotuksissa..

Adel oli ihan ok, ei niin hyvä taaskaan kun on ollut alkuaikoina.. Peliä ajatellen on kyllä liian hidas reagoimaan ja tietenkin hommaa vaikeuttaa sekin että suunnista sillä on omat mielipiteet! Noh, pitäisi ihan alussa ehkä aktiivisemmin sitä herätellä raipan avustuksella, eikä vasta lopputunnista. :)

Kuva polocrosse -turnauksesta. (c) Milja Marttinen