eilinen

Eilen mulla oli korvaustunti Wiknerillä, menin pitkästä aikaa Ellun tunnilla. Pari kertaa aikasemmin ollut, mutta nyt ekaa kertaa Vipan kanssa! Tavallaan kyllä olen jo vaihtanut Vipistä pois mutta korvaustunnille se oli sitten mulle laitettu. Ja tuli taas todistettua, että aina, kun on uusi opettaja (..tai hevonen) niin en uskalla ratsastaa!! No ''kärsin'' sitten 45min ennenkuin aloin oikeasti jotain tekemään... :D
  Aloitettiin käynnissä neliötä väistättämällä kulmat etuosan ympäri. Mun vasen käsi alko ekaa kertaa niinn pahasti takkuilemaan etten oikeasti vaan saanut sitä rennoks?! Pari kertaa turpa vasemmalla mentiin ja turhan vauhikkaasti mutta pari ihan ok tuli, mutta ei yhtäkään edestä pyöreätä. Ravissa ihan epätasasta menoa taas, kiinnitin muuten huomiota että heti kun ei tarvi kulkea ideaalisti niin sittempähän ratsastajaa voi kusettaa kaikin tavoin, rightt? Kulmia kovasti yritti poju pyöristää, mutta eiei käy.

 Loppupuolella otettiin sitten laukkaa mukaan, ja oli vähän hankaluuksia kun tunnilla oli valopää Patsy jota piti kovasti katella ettei häiritse ja alla hevonen joka ei oikein tottele jarruttavia apuja! Mutta pari semmoista niin ihanan tuntuista, muutaman askeleen pätkää tuli.. ♥ Kun vaan kuski osais ja hevonen jaksais hyvin!


Ja eilen sattui myös olemaan meidän vuosipäivä! Tai oikeestaan vuosi siitä kun sillä menin ensimmäistä kertaa ja alotin sen kanssa. Vaikkei eilisen perusteella sitä ehkä huomaisi (tai no ehkä vähän jotain!!!toivottavasti) niin oon tullu siihen tulokseet että kyllä me ollaan kehitytty! Ponin kohdalla meni se vuosi että osasin sitä ratsastaa, tai pikemminkin tiesin miten toimii MUTTA Vipandeerus ei ole kyllä ollut niin nopeasti luettu kaveri! Eilen mietin kyllä että en ehkä haluakkaan sen kanssa lopettaa, vaikken uskaltaisi sitten kisatakkaan koulupuolella.. Ei ehkä niin mun tyyppinen hevonen, ei todellakaan helppo ratsu, mutta perkule töitä tehty eikä mun sitä pitäis hukkaan heittää!

Ja pakkohan mun on siitä ees vähän tykätäkkin, vaikka välillä voisin syödä siltä korvan irti ♥