patsy & sunday 21.4

Eilen menin taas ratsastamaan äidin puolesta sen tunnin aamulta, ja sainkin alleni Patsyn! Olikohan nyt neljäs kerta kun sillä menin, ekalla kerralla oli ollut ylivoimasesti kivoin ja jälkimmäiset kerrat ollut sitten jännittynyttä ja hyvin epämääräistä räpellystä. No mutta..

Alussa se olikin sitten hyvin mielenkiintonen kuinka turhalta pohkeen käyttö tuntu. Sisäpohje ei ollut millään tavalla läpi, poni oli hidas jalalle ja suustaan ooooikein jähmee. Ekassa laukassa vasta sain sen hyvän tuntuseksi mutta raviin palatessa katos taas!! Laukat suju, ravi ei vielä oikein.. Tunnin harjotus ei sujunu meiltä, enkä loppujen lopuksi niitä edes montaa kertaa toistanu vaan keskityin ympyröillä sen hyväks saamiseen. Kai se siinä sit jossai vaiheessa alkoi vertymään ja tulemaankin ihan pohkeen ja ohjan väliin. Ekaa kertaa sain sen kyllä niinkin rehellisesti pohkeen eteen, kun ensimmäisellä kerralla se oli kyllä rento mutta myös hidas, seuraavat kerrat sitten pohkeen takana&juokseva. Alko vähitellen kevenemään ja tasottumaan, ja alko tuntua suoremmaltakin! Loppuun joitain keskiraveja ja kyllä siitä ravia irtos, mutta myös oma perse penkistä.. Hehheh!

Ihan positiivisin mielin ratsastuksen jälkeen pitkästä aikaa, vaikka ei mennyt edes kovin hyvin..! Valitettavasti ei kuvia tältä kerralta, harmittaa itseä kovasti!

Piaff! eivaan näin jännittynyttä ravia esiteltiin viime kerralla! onks toi mun maha

Tänään mentiin Alisan kanssa tallille! Alkuun puuhailtiin Rommin kanssa ja käytiin ottamassa kuvia siitä, jonka jälkeen suunnattiin maastoon minä Vipillä ratsain ja Alisa kärryillä Mickin perässä. Mentiin siellä täällä ja päädyttiin yhelle niiiin kivalle tielle pitkästä aikaa, itse olin rehellisesti sanottuna unohtanu jo koko paikan.. Humputeltiin niillä suunnilla ja olinkin ratsastellut Vippiä ihan normisti alusta alkaen ja yhtäkki se alko tasaantumaan ja vähitellen siitä tuli superrr hyvä!! Olisin voinut jatkaa vaikka kuinka kauan, voi että kun se olis tollanen aina! (ja kentällä..) Kentällä mennessä sen käynti on ollut hankala ratsastaa mutta päivän ''ahaa'' olikin se että se ei ajattele tarpeeksi eteen, kun taas maastossa se liikkuu omatahtosesti hyvin eteen niin se oli oikein tasasesti tuntumalla eikä sellaista vieterimäistä pelleilyä mitä on siis esittänyt aikasemmin.. Olihan siinä hymy huulilla kun mentiin, ihana heppa. ♥ 

Niin ilosen tuntusestikkin tuntu liikkuvan, oli pehmeä ja taipusa ja suorempi kun yleensä, enkä oikein keksi selitystä miksi aivan yllättäen se veti aivan hiestä märäksi.. Se piehtaroinnin määrä tallilla.. Ei ihan normaalilta vaikuttanut, toista kertaa nyt näin.. Tallille päin menossa&tallilla siis tiheytti vähän sydämmen sykkeitä, toivottavasti selviää syy mistä moinen johtuu.. Toivon mukaan heikosta kunnosta mutta en yhtään vetoaisi siihen varmana, kuulostaa ehkä siltä mutta ei näyttänyt.

Rommi 2v. 

Rommiboista tulee kyllä niin hieno poni vielä!