random vip 28.4

Eilen käytiin taas Jokelassa päin, ja menin Vippin. Alisa tuli kuvaileen ja tietty vähän Rommin kanssa puuhailemassa oltiin.

Ajatuksena oli vain koittaa saada taas Vip toimimaan niin kivasti kuin viimeksi maastossa, tai oikeestaan juuri  niin hyvän tuntuseksi! Menin pellolla ehkä 40min. Alkuun oli taas jostain syystä jähmeä suusta eikä malttanut tasoittua... Hirveesti pyrki ylös mutta vähitellen tasaantu kun usko että minä päätän raamit. Ravissa kun alko olla ok, otin pari siirtymistä käynti-pysähdys. Ei ihan sujunut, turpahan nous joka kerta kun ''jouduin'' sen lopullisen pidätteen tehä käden avulla, kun ei herra ymmärtäny mun jarruttavaa istuntaa. (nimenomaan MUN jarruttavaa istuntaa, heh-heh..en osaa!) Otettiinkin laukkaakin ja ihan hyvin mielin ajattelin sitä työstäväni tänään kun pohja sen verran hyvä, mutta ei helkutti! Päätön kana, räpellettiin eteenpäin toisen juostessa alta ja toisen satulassa jännittäessä joka ikistä raajaa ja pyrkien saada jotai rytmiä... :D Ihan naurattaa, en saanut mitään tuntumaa vaikka kuinka yritin, toinen vaan möngersi omapäisesti eteen. Otin siirtymiset heti kun tuli vähän takasin nousten eka kevyeeseen istuntaan josta sitten raviin. (älkää antako mun huijata, Vipin mielestä piti nimittäi mennä aina heti käyntiin!!)

 
Annoin jossain vaiheessa laukan olla, ja tyydyin löllöttelemään ravissa... Laukkahan on raaka, enkä talven aikana ole kuin maastossa sitä mennyt, enkä siis pahemmin työstänytkään.. Ihan hyvin se osaa laukata, mutta pitää kummankin vähän heräillä vielä talvi horroksesta! Ravissa se oli kivan tuntunen, joten menin jonkin aikaa kumpaankin suuntaan keventäen ja joitain pikku pätkiä istuen.

Videolta kun katoin niin ei herranjumala............ Ravissa istuessa näytti joltain ihan oikeasti kammottavalta, jalat heilu pahemmin kuin ennen ja näyttää että työnnän koko hevosta eteenpäin??! voi perse, ei se siltä tuntunu! Semmoset morkkaukset ja häpeän kyyneleet itselleni kotona, mulla on oikeasti nyt viime aikoina ruvennut jalat just heilumaan ja istun jotenkin levottomasti. Syyksi oon keksinyt yhdistelmänä vaikea satula + ravi + ajatus että perseeisaanoustapenkistätippaakaan.. Huomenna viikon ensimmäinen ratsastus, ja haen vaan itselleni rentoa kroppaa, kyllä mä osaan mutta jotenkin oon oppinu nyt huonon tavan hytkyä siellä.. Meen vielä kaksi muutakin tuntia + muita ratsasteluja, jos vaikka tällä viikolla saan kynittyä jo pois! ;)

Pidettiin riden jälkeen pieni photoshoot, kuvat menee sikinsokin sorry!


''MOROOOOOOOOOOOOH AATTELIN TULLAH MOJKAA''  
Noi kuvissa olevat chapsit on siis olleet jo ihan hyvin rikki jo jonkin aikaa mutta nyt toinen alkoi lösähtämään alas niin piti saada nopeasti uudet. Elikkäs tänään käytiin nopea keikka äipän kanssa ostamaan, myöhemmin katotaan jos isketään mullekki ensimmäiset saappaat jalkaan.. ;) Toiselle kuvalle ei ole omaa kuvatekstiä.