lolluakin huonompi bloggaaja ilmoittautuu

Pistimpä taas kyselyn kehiin, että mitä erikoispostausta saisi olla! Ideat loppu tietenkin heti kun tuli se aika niitä laittaa, joten jos jotain teille tulee mieleen niin kommenttia vaikka tähän ja mahdollisesti lisään tuonne. :)
Varustepostauksen olen luvannut jo tehdä nyt ainakin omista kamoista, muttamutta! Videolla vai kuvina, ja mitä kaikkea yhdistätte ratsastusvarusteisiin..? (hupparit yms. lasketaanko)

Sitten jatketaan yleistä perinnettä, eli voivottelemalla kuinka epäaktiivisesti taas hoitanut tätä päivittelyä! Nyt sitä aikaakin olisi, kun alkaa koulu olla jo ohi, eikä sen enempää kokeita hetkeen, jeje. ♥

Hmm, siispä! Viime viikon tiistaina menin kaksi tuntia putkeen, eka Vipalla ja toinen Tenorilla, kummatkin koulua. Eikä siinä mitään, olin aivan puhki jo koulussa tehdyn Piip -testin jäljiltä (jee 10 tuli!) ja sitten vielä piti ahertaa kahen hobusen kanssa.
 Vipa oli vähän niinkuin perus. Ei tahtonu asettua mun vaatimalle tuntumalle, aina piti vähän nojata käsii tai kipittää pikkusen reippaammin. Tuli ok pätkiä, ja yks ihan täydellinenkin! Ja vielä laukassa! 2 ympyrää putkeen just sellasen tuntunen kun pitäis. Naurakaa vaa siellä, mut se oli työvoitto. ;) Taidettiin saada yks siedettävä ravi siirtymäkin, jos oikein muistan. Kokonaisuus parani loppua kohden muttei tullut enempää sellaisia ''jes hyvä vau'' -fiilinkejä..


Sitten entistä väsyneempänä Tenorin kimppuun! Ja tosiaan ymmärsin nyt tiistaina sen, että kävinkin vähän kimppuun, heh.. Terps on siis sellainen tuntiponi isolla T'llä ja vielä isommalla P'llä! Meni tunti kyllä kehnosti kun lähin ite sille linjalle että heti alkuun käskin sitä väärällä tavalla, josta se ei sitten tykännyt yhtään. Tosin heti kun loksahti edestäkin, niin toimi tosi hyvin! Pysty vaan kädet kantaa nätisti ja istua. ☺ Yks syy miksi varmaan eniten tykästyin siihen, on se että siirtymiset alaspäin sujuu noin vaan! Okei onhan se muutenkin magee, ja siis meikähän tykkää sellasista jukureista jotka ei tosta vaa tee töitä sun puolesta vaan pitää nimenomaan itse ratsastaa.
Hehe, munkin pakko jakaa tää!


Lauantaina korvasin taas äitiä, ja pääsin hyppäämään Vipalla. Ei kummonen tunti, Vipa oli alkuun hankala, mutta loppuun tuli kyllä sitten vähän paremmin avuille. Esteillähän se on kyllä hauska, oli iha innoissaa ja olis mielellää menny täysii! Siinä kun oli aina välissä aikaa(jonottaessa vuoroa,heh..), niin tietenkin tuli työstettyä myös, ja saatiin ihan onnistuneita ravi-käynti siirtymisiä!


whooa

 Kuvia oli vain nuo ylemmät kaksi ja kolme lähes kokonaan samanlaista kuin tää yks ylempi!
  Kuvat (c) Lyydia LappiEdeltävältä tunnilta. ---------v

Tämän viikon tiistaina sitten menin vain yhden tunnin ja Tenorilla omalla tunnilla. Tenor sattuikin olemaan jo edellä olevalla tunnilla, joten kuvailin siellä täällä.. Luovuttiin ihanasta alakentästä ja mentiin yläkentälle, omg. Viimeksi ponitunnilla siellä ollut, hahah! Tällä kertaa ohjat kerättyä poni asettui tosi nopeasti siihen. Pohkeen taakse tahto kyllä jäädä ja mulla oli käytössä katkennut rappa jonka osat oli vain kankaan varassa kiinni! Ravissa samalla lailla. Pokkaa ponilla on, pysähty ihan kakille ja sain raget kun komensin eteen! Mutta kylläpäs totteli lopputunnin. Muuten Tenor oli koko tunnin ihan ok, vasempaan möhlin itse jännittämällä sisäkättä tosi usein yhdessä vastalaukka harjotuksessa.. Hoksasin jossain vaiheeessa kummiskin vaan käyttämään siinäkin sitä jalkaa enempi niin suju huomattavasti paremmin! Muutamat keskilaukat ja -ravit otettiin, laukassa yks oli ihan tosi magee kun osasin raipalla näpäyttää oikeeseen aikaan! Ravissa se oli liian hidas, niin valmistelukin jäi köyhäksi. Vaan yks pätkä videota on loppuverkasta, niin en jaksa nyt lataa sitä minnekkään.. Kuvia kummiskin löytyy kun Erican äiti vähän niitä kuvaili, kiitos! Kuvia laitan kun saan, en nyt jaksa postauksen kanssa odotella enempää x)

Ensikerraksi Tenor taas, näyttäis että jatkuu sen kanssa nyt! Hiottaviksi tulee vasemmassa kierroksessa liiraaminen ja muutenkin toispuoleisuus ratsastettavuudessa. Nyt on sitten kummallekkin huomattavasti vaikeampi suunta sama.. :D Opettaja sanoi että tän kanssa voisin ottaa sporratkin helpottamaan duunia ja ehkä pitkästä aikaa olisi aika kaivaa oma ihana koulupiiska esiin!

*Huh, vielä jatkuu... *

Keskiviikkona korvasin taaaaaaas äitiä ja sain Castellon. Tallissa huomattiin sen arkovan selkää ja oli kyllä aika hulivili päällä jo.. Nuoli mun kädet ihan läpi, et oikeesti tuntu niist roikkuva miljoona jojoo.. Kans harjapakin tutkitutti kielellänsä ja kaikki harjat karvapuolta myöten, mm..
 Castello oli huono. Tai siis, uskallan sanoa noin kun pari kertaa jo mennyt, huhhuh.. Suusta ihan järkky (okei, en epäile yhtään miksi....) ja tietenkin osaan kuvitella että selällä jotain osuutta, ja muutenkin viimeaikojen ratsastuksilla. E sanoikin kun selästä mainitsin, ettei ihme kun päässy juoksemaan sillä tavalla.. Satulakin vetäyty ihan kokoajan vasemmalle....%"/&# Noh, valittelut sikseen! Tein koko tunnin ihan pirusti töitä, ja palkkioks vain lyhyitä oikeesti hyviä pätkiä.

 Tunnista jäi huonot fiilikset, ja toivotinkin onnea seuraavalle kuskille sen kanssa! No, vähän piristi kun tuli tältä kehut alkuverkan jälkeen. Ja tietty väsyneet urpoilut Louhiksen kanssa, puspus ♥  


SIINÄ. Nyt kuvia loppuun!


Castello


Vermut these daysWiknerin maisemaa.. ☺

punanen.......


Kaikki muut kuvat tiistailta 14.5 (c) minä!