videopostaus 2.6 & copper 3.6

Tänään käytiin Oonan kanssa hoitamassa tallireissu aamulla. Nousu oli kuudelta, ja toka bussi lähti seiskalta. Kotonahan olin ennen kahtatoista! No, Oona ehti töihin ja meikä peiton alle koisimaan. ☺
 Pallero ja Copperhan muutti perjantaina kavereideni pihattoon. Jos et tiedä kuka Copper on, ole hyvä ja lue aikasempi postaus!

Hoidettiin ponit heti vaan kuntoon kun muut hommat oli alta pois, kummatki käyttäyty hyvin! Lähettiin sitten köpöttelemään Cajukselle päin etanavauhtia. Oliko nyt kerran vai kaksi, kun Copper koitti tehä uukkarin, mutta kun tarpeeksi komensi niin anto olla... Päästiin sitten kentälle, ja kummatkin kengättömät reagoi pohjaan (kuten oli varotettu jo). No, ei se ollu se meiän ongelma oikeestaan, vaan se että alla oli täysin kuuro poni johon en saanu mitää kontaktia! Toisten jo laukkailessa, meikä työstää vielä käyntiä. Copper kyttäs niin paljon ja en vaan oikeesti saanu sen huomiota.. Tein sitten ratkasun ja otin satulan pois jonka jälkeen siirryttiin maneesiin amppareiden, kyttäyksen, pohjan ja kuumuuden takia, kääk!

Siellä sitten sainkin yllättävän hyvin ja nopeasti sen huomion, ja oli ihanku eri poni! Tuli useampi lyhyt hyvä pätkä, mutta oli huomattavasti tasaisempi kuin aikaisemmin. Joitain keskiraveja koitettiin myös, mutta haluttu liito kesti vain mini pätkän, josta se sitten monesti rikko laukalle. Sain sen sitten hyvin ''läpi'' ja tuli aika hyvin hikeen. (ponikin siiz)
 Toivon mukaan huomenna vähemmän työläs, mutta pienempi pahahan se on kun suunnitelmissa on hyppiä maastoesteitä!! Saa nähdä mitä siitä nyt sitten tulee..


Oona kuvannut maastakäsin kuvat ja ridekuvat (c)Alica, oli vähän hankaluuksia ajottamisessa niin siksi nyt vähemmän kuvia! 
Ja mulla on kuulkaas aina niin, että ilman satulaa näytän isommalta vaikka yleensähän se menee toistepäi, oij

 


think.think.think

tää on mun silmään jotenki vaa niiin huvittava kuva

Raviakin ehittiin näköjään ottaa, tosin varmaan tästä parisen metriä kun taas käyntiin tuli otettua toisen juostessa alta..


Nyt turpa liian takana, se väsähtäessä rupes tarjoamaan myös tuostakin vänkkyrämpää muotoa......

kuski kauhusta kankeana

tässä harmittaa ajotus.. :(


Huomenna sitten uusiksi, loppuun vielä sunnuntailta videopostaus. ☺


*Vipin suitsethan olikin muuten sitten rikki, eikä vaan tallissa!