höpöttelypostaus

Onkos se nyt kymmenen päivää leiriin... Ollaan siis Alisan kanssa menossa Einolan tallin teholeirille, itselle varmaa vika ''leirikesä''. Mulle täysin uus paikka, eli ihan hauska saada vaihtelua taas. Ja tasottupas noi erikoispostauksen äänestyksen luvut, siis halleluja miten ne pomppi alkuun ja äänien yhteismäärä oli joku kakskytä. Mutta 50 faktaa minusta -on tekeillä.. ;)
 Vippille en oo raahautunut nyt hetkeen, varmaan voisi maanantaina mennä sinneppäin.  Oon tainnut tulla siihen tulokseen, että körötellään ainakin kesä satulatta, a) pakko istua ravia b) luin tänään että ilman satulaa meno on hyvää treeniä.... c) en jaksa roudata kamoja edestakas! Copperin meen viikonloppuna kahtena päivänä, koitan varmaan ensviikolla mennä sitten mahdollisesti jopa nelisen kertaa, kun tuo leiri on sitten edessä. Menohan hoidetaan nyt jonkin aikaa satulatta, mutta satulatilannetta sumplitaan kyllä. Huomenna pääsen jo taskuponin luokse, on tottapuhuen hieman kaipuu tullutkin jo ponisen luo.. Oli se kyllä niin makee viime kerralla!
 Eilen Wiknerillä oli Marco Björsin valmennuksia, ketutus vol 139348 kun olin missannut kokonaan - mutta ensiviikolla mahdollisesti ehdin mukaan! Kuvia alapuolella siis sieltä, sekä tältä päivältä kun kuvailtiin päivän shoppailusaldoa.. Leikin sitten vähän picmonkeylla, kuten näkyy!       Ostoksia oli siis housut, kannusremmit ja lippalakki! 


OON AKTIIVINEN