supermahtava copper!!

Tänään olin taas Copperin kanssa puuhailemassa, ja oi että kun oli taas onnistunut kerta! Se poni sen kuin vain yllättää jatkuvasti, tykkään nyt jo ihan hirveästi! En tiedä onko se vaan yleisesti niin kiva, mut pieni toivonpilke on, että meillä vaan synkkais vaa sen verran hyvin.. ;)


Aika samaan tapaan alkoi kuin eilen, siis taas piti käydä maneesin pimeimmät nurkat läpi, että pystyi hengähtämään... Eka raville lähtö juokseva, mutta kun muisti kuskin olemassaolon niin muisti myös jarruttaa. Tuli nopeasti hyväntuntuseksi ja hymy huulella tuntu että olisin kokoajan vetänyt! Tänään otettiin muutama ravi-pysähdys, ja eilen kun itse pysähtyminen oli parempi ja liikkeelle lähtö epämääränen, niin tänään oli nappulat toistepäin. Ainoat ''ärsykkeet'' oli vain kun muoto tipahti liian alas ja siirtymiset, mutta ei nekään ärsytä yhtään... (?!) Niin kiva poni ♥.. Rehellisesti, en keksi yhtäkään heppaa jolla tykkäisin näin paljon ratsastaa juuri nyt, ihanaa! Kun videolta katsoo, niin ei ehkä koe näitä mun elämyksiä, mut aijai.. Loppuun otettiin pari pomppua mielenvirkistykseksi.

Näitä postauksia tulee nyt usein ja vähemmän tekstiä, mutta tuskin ketään haittaa! Nyt kuvien vuoro, oij en malta odottaa kun saadaan sopiva satula.


selän venyttelyä àla Copper

nyt on poni raameissa mistä tykkään!taas tällänen kuva, mis näyttää et meiät oltais vaan liitetty siihen!

huiEn ymmärrä.. miten pääsen satulatta toho asentoo?!

               

Mulle tuli vähän vaikutelma, että parhaat pätkät tuli kuvina! Mutta raakaklippejä teille tässä:


Seuraavaan kertaan!