kuvapostaus, 2-3.7

Kuvat (c) ihana Onkkis
  


''oisko näin hyvä!!''


Alkuvaikeuksien jälkeen poni toimikin ihan kivasti, vika on kyllä minussa ja varmaan omassa vertymisessä, että saan oikeasti jalat kiinni ja siten ratsastettua sen paremmalle suutuntumalle(on siis nimenomaan vahvempi edestä).. Hassua vaan, että ilmansatulaa ei ole mennyt niin kauaan saada se läpi kuin satulalla, noh! Mun puolesta voisinkin mennä aina vaan satulatta, mutta jos jotain tavoitteita olis tarkotus kehitellä nii-in.. Mentiin myös He C rata läpi... EHKÄ joskus.

Alla olevat kuvat (c) Alica ja Ellu, thankjuu♥
  

''hell no!''


esteponin ilme!

kuski hei..

mä en tiiä miks, mut tää on yks mun suosikkeja näistä!


Tää tultiin 2x, kuski kummassakin jäljessä kun koko huomio oli varmalle hypylle..Ponin vaihto..

Ja vielä loppuravailut tutun ponskin selässä ♥

Keksittiin siis mennä taas Oonan kanssa hyppimään maastoesteitä! Copper oli heti pellolle päästyä epävarman olonen, kiers jopa multakohdat maassa.. Pelasin kuitenkin ekan ohimenon jälkeen varman päälle, mutta sohvat oli sitten taas takapakkia. Useamman yrityksen jälkeen päästiin linjan molemmat keskeltä estettä kuitenkin. Mutta ihan aitoa epävarmuutta oli, mikä on tietysti parempi kuin suora sikailu. 

Yhessä vaiheessa sitten saatiin päähänpisto vaihtaa hetkeksi poneja, jotta saisin kokeiltua hypätä Pallerolla. Se oli oikeastaan aikas kiva! Sillä on vaan reippaat ja nopeat hypyt, mutta kuitenkin rehellinen menijä. ☺