vipin kuulumisia + ilmoitusluontoista

Ei ookkaan pitkään aikaan tullut mitään tältä puolelta teiän nähtäväksi, ihan Copper painoitteiseksi blogi menny! Mutta takana on syykin, eli olen Copperin tullessa jättänyt Vipin vähemmälle eli epäsäännöllisestä vuokrauksesta siirrytty nyt ''silloin tällöin'' meininkiin. Eli aina kun aikaa on ja fiilis on se, niin olen tervetullut käymään ukkoa moikkaamassa! Aivan varmasti tullaan kesällä vielä käymään edes kerran kummiskin, mutta blogi tulee jatkumaan Copper painoitteisena.

Tänään käytiin äidin ja Alisan kanssa, tarkotuksena puuhailla Vipin kanssa sekä noukkia kamoja. Alisa puuhaili Rommin kanssa kun minä ratsastin, tosin ratsastin kyllä niiiiiin vähän aikaan kun pohja ja paarmat sabotoivat menoa.... Pistettiin sitten ponit irti ja annettiin niiden hoitaa liikunta! Niin upeeta liikettä ja voimaa löyty vanhemmastakin herrasta, huhhuh. ☺

kuvat (c) Alisa♥
niin kaunis!
ihanat♥

Ilmoitusluontoista on tietysti sekin, että aion parin päivän sisällä ottaa Anonyymeiltä kommentoinnin pois. En oo saanu oikeesti kun vaan pahanpohjaista kommenttia sieltä päin..? Kritiikkiä kyllä kestän ilman muuta, mutta se pitää sanoa nimellä. Ja ihan yleisesti kaikille maailman nimimerkin taakse piiloutuville nössyköille, jos teillä on tarvetta huomauttaa jostain virheestä vaikka ratsastuksessa, niin voisitteko samalla mahdollisesti neuvoa kyseistä henkilöä asian korjaamiseksi? Jos ei osaa (kuten varmasti useimmissa tapauksissa niin on) niin onkohan teille koskaan kukaan sanonut, että jos ei ole kuin pahaa sanottavaa niin parempi olla hiljaa?

Tää on ihan mun oma valinta, blogin pystytettyä oli ensimmäinen asia mitä tein ja hyvin toimi! Tässäkin näkee kuinka ennakoin asioita, ja siis nyt tulleet kommentit eivät ole saaneet aikaan harmia mussa, pari jopa piristänyt huvittavilla provosointi pyrkimyksillä, mut hei - oon nähny mihin ihmiset pystyy. Oon kuitenki myös kriittisessä iässä, niin miks sietäisin tämmöstä kun pystyn vaikuttaa siihen, rightt? Täähän on vaan lisääntyny kun lukijoitakin on jo oikeesti sen verran, viimisimpiä postauksia (kuten tätäkin) julkastaessa on pieni pelko perseessä kuinkas sieltä nyt tuulee.

Anyways, seuraavan kerran tämä ponien haalija ratsastaa liian pienellä ponilla viikonloppuna pitämättä alapohjetta ollenkaan kiinni ja silti jatkaen bloggaamista!


Ainiin! Lindalle kiitokset bannerista, ihana yllätys oli ☺