50 faktaa minusta


...ALOITETAAN!

1. Oon jostain saanu aikaseks oudon tavan nugettien syömiseen! Nimittäin syön kuoret aina eka, sit dippaan ja syön loput?

2. Mulla on varmaan kaveripiirin paras muisti, not kidding! Pituutta vaan se 5min.

3. Oon mulle tärkeissä asioissa liiankin perfektionisti.. esimerkkinä ratsastus, ja kuulkaa mä säästän teiät kaikelta pahalta, ei mua kestäis kukaan jos avautuisin joka postauksessa kunnolla :D

4. Omistan tosi kilpailuhenkisen puolen, mutta sitä vahvempana on jännitys. En pysty seisomaan paikoillaan eli saatan ruveta vaan pyörimään ympyrää.. Hevosten kanssa taas meen lukkoon ja esteillä yleensä vaan ajan eteeneteen enempiä miettimättä... 

5. Luovun mun katu-uskottavuudesta jo näin nopeesti - oon harrastanu keppareita nuorempana!


6. Rehellisesti, oon ratsastanu kahdeksan vuotta.. vaikka kuinka tahtoisin pyöristää sitä parilla luvulla alaspäin! eli nyt te jotkut tiedätte myös totuuden :(

7. En ikinä ostais Charles Owen Wellingtonia! Jaa miksi? koska se on kaikilla. ja kuulemma pirun kuuma

8. Vihaan ''miniäksdee -hymiötä''.. siis oikeesti voisin vaan motata joka ikistä joka kerta naamaa, kun sitä erehtyy käyttää. En ees voinu esimerkkiä teille näyttää!

9. Mun iskä on elokuvaohjaaja!


10. Aina kun nään jonkun henkilön pitkästä aikaa, mulla on pieni pyrkimys näyttää kuinka oon muuttunu tai mahdollisesti kehittyny

11. Tupakka on ehdoton ei, en nää siinä mitään hienoo ja arvostus laskee ihmisessä heti kun nään sen rööki suussa. 

12. Tottelen nimiä Nelkki, nullu, nelss, nennu, nellu, neno, norsu, nepo, niles... hey my name is whatever you call me

13. Mä sytyn urheiluautoille... aah corvette ♥♥♥

(c) Google

14. Mulla on muhinu takaraivossa jo pitkään sellanen haave, että pääsis ulkomaille heppahommiin ja ratsastaa päivät pitkät.. Ja siis tulla takasin huomattavasti kokeneempana!

15. En päässyt yhteishaussa mihinkään.

16. Oon lisänny varmaa joka kerralt Copperist kuvan Facebookkiin..

17. Oon ollu kerran lehdessä kuvissa, etusivulla sekä alla oleva kuva. ;)18. Oon jonkin sortin linssilude, jota varmasti todistaa kaikki kaverini jotka omaavat iPhonen tai vastaavan! Ainoo vaan, että mun facebook -seinä kärsii siitä.....

19. Oon tosi nirso karkeille yms. ällömakeille.. Toffeesta en tykkää, pahinta jos on jossain suklaassa sisällä HYI

20. ..Ja limujen kans oon kans vähän samaa sorttia! Mehut uppoo taas hetkessä (riippuen tietysti mitä mehua, juissista en tykkää pahemmin..)

21. Aina kun kävelen portaita, metsäpolkuu, tai ihan mitä vaan maastoo joka on epätasanen, NIIN mun katse on aina maassa. Ei siinä muuten mitää, mutta sit kun mennää jonossa, nii on jo liian moni ymmärtäny et kattelisin edellä kulkevan takapuolta

22. Oon 171cm pitkä.


23. Oon hyvä ennakoimaan yleensä ihmisten toimissa. Esimerkkinä, jos en haluu puhua jostain tai vastata johonkin, niin osaan valita sanat muistuttamatta siitä asiasta X. Tai niinku ehdin miettii mistä voi seuraa sitä ja tota ja tätä..

24. Mulla on tällä hetkellä käytössä yöraudat! On ihan helekutin pitkä korjaus prosessi hampaitten kanssa ollut ja on, alkuun lähettiin vääristä paikoista tulevilla hampailla ja nyt koitetaan purentaa fiksailla.. Saa nähä joudutaanko alariviäkin remppaaman myöhemmin.

25. Varmaan asia mitä inhoon ihan eniten, on se ETTÄ mulle tulee tosi helposti kuuma. Kuuma -> hiki.. Eikä mun tarvi paljoo tehdä!!

26. ..Ja jatkaen aihetta, tällöin mun nenän päälle tulee pisaroita! Ja sanompahan vaan koska jokaikinen huomaa sen ja moni huomauttaa. :D 

27. En alkuaikoina Vippin (Random Vip) kanssa, pystynyt istumaan ravissa yhtään! Onhan se vieläkin ihan hakusessa, mutta hieman näytettä alapuolella tasapainoni laadukkuudesta


se on oikeest ihan mahoton!!

28. Pesen nykysin mun hampaat joka kerta kahella hammastahnalla kun oon kotona. 

29. Tykkään etsiä uusia biisejä, mutta se on ärsyttävää kun huomaa muutaman kuukauden jälkeen (lue=kun olen jo sen kuluttanut) sen soivan muidan soittimissa ja radiossa.. Tosin, kai se pitää antaa anteeks kun itsekin jaksan joskus popittaa samaa biisiä vielä useamman kuukauden jälkeen. 

30. Oon laiska lukemaan muiden blogeja! Tälläkin hetkellä on lukulistalla sellasia blogeja joiden postauksia en oo lukenu varmaan kolmeen kuukauteen.. Mutta löytyyhän niitäkin, joita käyn kurkkimassa päivittäin uuden postauksen toivossa. ;)

32. Pitkän pohdinnan ja murehdinnan jälkeen, oon tainnu möläyttää olevani esteratsastaja. Ja tein sen taas.


33. Puren kynsiä... Koitan tositosioikeesti olla purematta mutta en aina huomaa sitä

34. Ei oikeesti ole mitään parempaa elokuvaa tai tv -sarjaa, kuin The Walking Dead. Neloskautta odotellessa..... Makuun on myös Nikita& Games of Thrones vaikka kummastakin vain eka kausi katottuna.

35. Hevosen selästä on tultu satulalla tarkotuksetta alas noin... 6 kertaa! Enkä oo tippunu ikinä Wiknerillä, vaikka siellä harrastanu sen kokoajan.

36. Mennään Louhiksen ja mammojen kanssa Unkariin tänäkin vuonna elokuussa, jiihaa!

37. Menin Vipalla tasan vuoden intensiivissä, ja en oikeesti tajuu miten oon jaksanu?? Nyt myönnän sen teillekkin, siinä hevonen jonka kanssa mulla ei oikeesti vaan natsaa. Nykyää sen näkeminen saa jo näkee punasta, noei MUTTA ikuinen haaste on (..ja ikuisempi ärsyke)

*#&!#(#kjd1*

38. Jos lisään videon, tai vaikka kuvia jonnekkin, niin odotan aina ihan innoissani muiden reaktiota niihin.. Pahimmillaan päivitän sivua jatkuvasti sen alkuajan..

39. Mua ärsyttää se, että oon tosi huono tekee videoita! En oo todellakaan mikään luonnonlahjakkuus, mul ei oo mitään omia ideoita ikinä.. 

40. Ratsastusuran aikana mulle on kertynyt 6 vuokrahevosta! Jos viilataan, niin yhtä ei ehkä lasketa kun se oli varmaan puolentoista kuukauden juttu ja tietenkin se, että kolme niistä on poneja

41. Mä en oikeest tajuu sitä vammauksen määrää, mitä must löytyy aina välillä??


 ..ha??

42. Hyväksyin ennen Facebookissa jokasen kaveripyynnön lähettäjän, minkä vuoks mulla on tälläkin hetkellä joitain ihan turhia ''kavereita'' siellä. 

43. Mun lempiblogi on varmaankin.. Oonan ponibloggen!

44. Vietän aikaa ihan sairaan paljon kotona, enkä tee mitään järkevää! Netflix on kaveri..

45. Kuun lopussa olis yhet koulukisat, mihkä vois mennä mut.. EN VAAN OIKEESTI USKALLA 


46. Kuulun just sellasiin joka oikeesti haluis tehä jotain kroppansa eteen, mutta idea jää vaa ajatuksen tasolle! En uskalla myöskään mennä salille tai lenkkeillä pelossa et joku näkee mut. o.o

47. Lempparileffa on Easy A. Oon jotenki ymmärtäny et poikkeen siinä muista..? Emma Stone on ihana!

48. Pelkään ihan hirveesti sitä, et ihmiset pitäis mua lellikakaran - jotenki kun sain tän kypärän, niin tuntuu et sellanen leima hiipuis pään päälle.. En siis oikeesti oo, tää oli vaan spessu joululahja!!!!

49.  Meiän perheessä kaikilla on kaksiosaiset nimet, ite oon Nelli-Noora. ☺

50.  Viimenen fakta. (*huh*) Mitäs tähän keksis!

 Oon tuntenu Liljat (Ellu ja Alica) koko ikäni! Niiden kautta/avulla oon kans saanu myös 3 mun vuokrahepoista. Ootte ihania 


_________________________________________________


Apua tää ei oo yhtään mielenkiintonen, pahoittelen!! En vaan saa mitään ittestäni irti just silloin, kun olis tarpeen.. Mutta tässä tää nyt oli, tykkäsitte tai ei.

Amen