coppermeininkiä

Ensiksi hehkutus - The Walking Dead'in nelostuottarin traileri on julkastu, hooray!! En oikeesti kestä oottaa syksyyn asti..

 Copperia oon käyny nyt parisen viikkoa vähän useammin hoitamassa, toissa viikolla oliko nyt kolme kertaa ja viime viikolla neljä! En oo postaillu jo parin viikon takasesta uittoreissusta, mutta ei pahemmin kuviakaan ole (..en niitä ole saanut, mutta ei oikeestaan mitään odottamisen arvoista). Anyways, vahvistu ainakin se, ettei Copper ole veden suurin ystävä! Ehkä kaks metrii ui, ja meiät jouduttiin suurinpiirtein raahaamaan syvemmälle. Ja tein rannalla elämäni hienoimman sisääntulon!! Alkuvaikeuksien jälkeen poni oli alko olla Palleron imussa, mutta lähti liiraamaan kohti järkälemäistä oksaa jota koitin sitten toisella kädellä pitää pois naamalta..Noh, poni sitten loikkaskin veteen seurauksena kuski selälteen pyllyn päällä, josta sitten läsähdin veteen! Kyllä sai kenkiä siinä myöhemmin tyhjennellä..
   

Olin eilen vielä iltasella tallilla, tarkotuksena ehkä hypätä rennosti (ja satulatta)jotain. Kuvaajat joutu sitten harmiksemme häippäsemään jo tovin ennen kuvauspaikalle pääsyä, joten keksittiin Copperin kanssa keskenämme tehdä pieni ristiretki metsän siimeksiin! Kyllä me aika nopeesti käännyttiin ympäri, ja mentiin pellolle niinkuin alkuperäisessä suunnitelmassa kuuluikin.. Pellolla otin heti ravia, ja hetken päästä laukkaa. Copperilla on laukan laatu heikentynyt yllättäen (ei ole vain oma huomio), niin otettiin vaan reippaasti eteen pitempiä pätkiä. Laukassa kuitenkin aika nopeasti tultiin eka hyppy, ja siitä sitten vähitellen tultiin yhä useampi este. Tänään pysyttiin kuiteskin ihan lällyissä ja tutuissa esteissä ja tein paljon toistoja. Okseri tais olla ainoa mihin se tahtos tehä oharit mutta ehin ennakoida, ja selvittiin yli ekallakin. Keksin jossain vaiheessa koittaa laukanvaihtoa, ja se yllättäen onnistu! Pari vaan sitten lukuisista yrityksistä meni myös takajalkojen kanssa, mutta tyytyväinen kummiskin. Tein kyllä niin selvillä ''esteratsastajan avuilla'' ne, hehheh.. :D

Näin paljon tekstiä tullut jo muista päivistä kuin 21.7, josta mun oli aikomus kirjottaa!

 Elikkäääs.. Lauantai.

Oonan kanssa pitkästä aikaa samaan aikaan oltiin! Maneesiinhan ei voi nyt mennä kun se on kasteltu (tai VOI, mutta ihan kurakeli laatua se pohja..) niin vaihtoehtona oli sitten kenttä. Kentällähän ei olla pahemmin aikaa vietetty entuudestaan, sillä ensinnäkin se on A) epätasanen*, B) se on kova. Kummatkin kengättömät arkoo tietenkin, joten ratkasu on sen vuoksi ollut lähes aina maneesi. Jos nyt joku on edes ihmetellyt kun kesäpäivinä puuskutetaan sisätiloissa. ;)
 Itseltä ei löytynyt minkäänlaista tuuppailu -fiilinkiä tallista lähtien, joten meno olikin aikalailla semmoista.. Puoltosissaan sitä aina välillä jaksoi jotain, mutta kyllä pieni hauskuuttelu Ellun kanssa houkutteli enemmän, hehe..Hups. Copperilla oon muuten käyttänyt lainakuolaimina pari kertaa nivelkumia, ja oon huomannu positiivisen eron! Näitä käytän varmaan jatkossakin, sen verran toimivat on. Mutta kuvat ja kooste kertokoot loput!


pröö
TasaPaksuPono

XD no jo on hauskaa..


*epätasanen??

porras! meiän suosikkitätä seuraava kuva valittettavasti jää julkasematta, voitte vaan kuvitella miltä se näyttää..


muhkuponi♥panostus tähän väliin!


Tosta koosteesta tuli mun mielestä tosi pitkä! Aluks olis tullu melkee 5min, mut karsin sitten vielä lisää.. Ehkä vähän enempikin olis voinu, en nimittäin ite jaksa kahta minuuttia pitempää töllöttää koosteita. Mutta kertokaa te, mitä mieltä ootte! Ajattelin tehä mahdollisesti joku päivä jonkun pienen videopostauksen kun on nyt ohjelma alla. (kunnon editoiminen tosin ei tahdo onnistua sillä..) Mutta huomenna lähden Alisan ja Veeran seuraksi Saloon pariksi päiväksi, joten viikonloppuna sitten taas!

 Huomioikaa sitten oikeesti, että kyseessä ei ole yhtään mitenkään vakavaa kouluratsastusta, ja jos ette tekstiä usko niin seurailkaa mun ilmeitä!

Kuvat (c) Oona, thaanks♥