paljon kuvia 11.8, sekä satulajuttuja..

Viime Copper -postauksessa annoin pikkupikku vihiä meidän tilanteesta, mutta nyt voinkin kertoa teille vähän astetta syvemmältä meidän tilanteesta. 

Alkuunhan - tietenkin - koitettiin vaan tutustua toisiimme ja oli aikamoista tuskaa, kun ei mikään toiminut. Tajusin hyvin nopeasti jättää satulan pois, sillä siitä olikin jo ''harmia'' koeratsastuksessa. (valahti ihan lavoille) Kun huomasin eron, alkoi täysin satulaton putki! Tällöin meillä alkoi ponin kanssa synkkaamaan, ja Copper oli kerta kerralta vain parempi. Kuitenkin pysyttiin vielä tässä satulassa, sillä olihan se ammattisovittajien mukaan täysin sopiva, etenkin romaanin kanssa. Eteen valumisen esteeksi keksittiinkin sitten häntäremmi, joka toimikin ihan hyvin alkuun. Olin kuitenkin vielä aika skeptinen satulan suhteen, joten viihdyin satulatta enimmäkseen, ''saan paremman tuntuman ilman, ja Copper on ollu aina parempi näin''. Vähitellen satulalla menon ja satulattomuuden ero alkoi sitten häipyä.. Sileällä meno ei tahtonut sujua ollenkaan ja se hyvä fiilis aina ratsastuksen jälkeen oli hävinnyt. Tässä kohtaan tuli itseltä se vaihe, että vaan otetaan rennosti ja puuhaillaan kaikkea muuta kivaa, ja välttelin kentällä sekä tietenkin satulalla menoa.

rakas ♥


Copperilla helpoin askellaji oli ollut laukka, joka kärsi nyt eniten. Aikasemmin se pyöri, ja poni hakeutui itse mieluiten kuolaimelle. Ja yhtäkkiä tahtirikkoja, vastustelua, tippumisia raviin, kiihotusta ja tasapaino kadonnut?

On niin typerä olo, kun mulla soi hälytyskellot jo varhasessa vaiheessa, mutta en vaan ymmärtänyt oikeasti tehä mitään.. Kuitenkaan en omaa kokemusta juuri ollenkaan, etenkään tästä aiheesta, niin miten mä voisin mistään tietää.. Mutta tosiaan, syynä tälle oli satula, vielä enemmän häntäremmi. Hieronnassa tuli ilmi täysin jumissa oleva takaosa, häntävyö oli kipeyttänyt siis ponin.. Ja herranjestas, jos satula ei pysy oikealla paikalla, niin miten se voi olla sopiva, arvon ammattilaiset?
 Copperille kokeiltiin Palleron satulaa, joka istu huomattavasti paremmin. Ei täydellinen, mutta paljon parempi kuin aikasempi. Ja tosiaan, Pallerolla oli kaksi ammattilaisen sovittamaa satulaa, joiden piti istua täydellisesti! No kuinka ollakkaan..

***

Kuitenkin! Nyt asia on selvitetty, ja tänään mulla on ollu niin hyvä fiilis tallilta tulon jälkeen! Jostain poni on keksinyt kyttäillä mun kanssa ihan hirveesti, pari varjoakin oli tosi hurjia? Luultavasti mulla vaan tekee tätä, en tajua. :D
Copper oli niin ihana tallista lähtien, ja kun nostin ekan laukan niin hyvä ettei itku tullut.. Copper is back<3
tarhailevat pisti bileet pystyyn!


viikon maastoilun tulos: käsien asento pitääkin miettiä ens kerraksi uusiksi :D

Hän siis kattelee varjoa tässä, jos joku ihmettelee ☺


Niin mielelläni olisin koosteen väsännyt, mutten löytänyt videokameraa.. Oon aikas ylpeä kuitenkin mun Nikonin kuvasaldosta tänään, kiitos Alican ♥

 Oon niin ilonen nyt, tuntuu että kaikki kääntyy nyt parhain päin taas.. On myös musta aivan ihanaa, kun Copper on ihmisellä, joka oikeasti huolehtii ja myös kiinnittää huomiota asioihin ja tekee niiden eteen jotain! Mutta kyllä tämän jälkeen täytyy miettiä, että voiko ees niihin ammattilaisiin luottaa..