''päivä kuvina 3'' -kuvapostaus

Tarkotus oli maanantaista tehdä aluksi videopostausta teille Oonan kanssa, mutta se sitten vähän jäi puuttellisesta kortti tilasta johtuen, joten tilalle keksittiin kuvailla päivä kuvina -postausta! Kuitenkin loppupuolella sitä tehdessä unohtui kokonaan, joten ei siitäkään oikeen mitään tullut. Eli nyt tuleekin taas vähän kuulumistyyppinen kirjotus tältä viikolta nopeasti, ennenkuin tartun koulukirjoihin!

ALOITETAAN SILTI MAANANTAISTA NIIN KUIN PITIKIN!

Ponitytsyt liikenteessä, pidettiin pienet photoshootit alkuun, tässä niistä asiallisin lopputulos...

..Suoraan koulusta tallille mentiin, ja oli aivan pakko saada Vienettaa - namnam!

Herkuttelun jälkeen riennettiin laittamaan ponien aamu- ja iltaruoat valmiiksi!Done!

Tykkään ihan hirveesti tästä kuvasta! Eikä vaan koska Pallerolla sattuu olemaan hupsu ilme. 

Sitten kidnappaamaan toinen poni! Tehtävän suorittaa kakkapylly

Tehtävä suoritettu, paitsi riimu jäi jonnekkin matkan varrelle..? No mutta, ongelma ratkaistu talutuspannalla!

Tää on sitä parasta syksyssä, eiks vaan?..

(Molemmat pintelit onneksi päässeet jo pesuun.. hyi!) Värikartalta päädyttiin tänään tälläisiin ihaniin kirkkaisiin väreihin. ☺


Tämän hetkinen lempparikuva ♥

Iloisin mielin kohti kenttää! oona oot pelottava


Alkukyttäilyjen jälkeen ponista tuli tosi hyvä, sen huomio oli pelkästään minussa! Kuitenkin se katosi taas siinä vaiheessa kun lähistöllä alettiin polttamaan tavaroita, ja eikä mennyt kauaa kunnes haju ylsi kentälle..

..Ja silloin tällöin tultiin tätä vauhtia poispäin!

Kyllähän se pörheänä meni, tässä kuitenkin huomio edessäpäin olevassa savupilvessä!

Ja sitten ennen näkemätöntä.. Poni yritti köyrypukkeja, naaw!

 Huom: yritti!

Sitten suunnattiin maastoon, jossa otettiin pari pomppua risujen yli!

..Takaisin mennessä houkutus oli kuitenkin aivan liian suuri.. Pari pomppua siis kentälläkin tuli otettua!

Ja taas yksi oikein mukava päivä takana! Molemmilla kuskeilla irtiotto arjesta, ja tuskimpa poneillakaan hirveän tylsää oli. (jos ei mietitä Palleron ilmettä kuvassa..)

Tästä tuli nyt vähän tämmöinen, jos halukkaita on näiden suhteen niin kertokaas! Näitä on kiva kuvailla, joten mielelläni teen lisää. Videopostaustakin tehdään piitkästä aikaa lähiaikoina, on vain hieman pulmailua aina aikataulujen vuoksi, mutta yritetään!

***

Eilen, perjantaina menin taas Copperin. Viime hieronta -kerraltahan tuli ohjeet ratsastaa ponia pitkälle kaulalle, ja sitä olen hakenut siitä lähtien. Kuitenkaan en ole tehtävässä onnistunut, ja tänään piti pistää avuksi baucher -niminen kuolain. Kuvista katsoessa ero on kyllä huima, ja saa vähän ajatusta miltä tulisi näyttää, mutta en vaan saa asennetta muutettua sen suhteen, että se on vain vippakonsti ja kyseinen tavote pitäisi saada muutenkin..
 Maneesissa en mahtunut menemään (heh, vaikka ''vain'' kaksi muuta ratsukkoa!), joten jouduin mennä inhottavan märälle ulkokentälle. Kuitenkin ajan mittaan löytyi aina uusia uria missä pystyi menemään, ja myös loppuakohden ei jaksanut enään välittää niistä kurasimmisistakaan kohdista. Alkuun en saanut ponia tuntumalle, vaan se löllötti tyhjänä siinä.. Asiaan vaikutti tietenkin mun skeptisyys koko suuhärkkelliä kohtaan, ja olin ehkä liian varovainen. Jossain vaiheessa kuitenkin vähän suutuin itselleni, että ponille (älkää pelästykö!), joka oli tosi hyvä sillä sitten vasta aloin ratsastamaan! Poni tuli tasaselle tuntumalle, ja rupesi oikeasti availemaan paikkoja ja työntämään takaa pidempiä pätkiä! Laukkaa otin vain pari lyhyttä pätkää ulkona, jossa annoinkin sen vain venytellä ja ehkä vähän kokeilin löytyisikö siitä maanantain intoa. ;)

Tarha on ihan järkyssä kunnossaaaaa!! Tässä koitan suostutella ponia tulemaan vastaan..

Noh, eipä poni liikahtanutkaan, joten piti mennä sen luo. Sitten kosiskelut liikkeelle lähdöstä, poni oli ilmiselvästi juuttunut mutaan.

Sitten siirryinkin maneesiin ja aloin työstämään laukkaa. Kun Copperilla huononi laukka hetkessä, niin sen jälkeen se on ollut aina semmoista, että lyhyt pätkä vain ja heti raviin. Tällä kertaa laukkasin ja laukkasin ja laukkasin! Ponista irtosi tosi hyvää, rauhallista ja tasapainoista laukkaa. Kerran rikkoi raville, mutta muuten se toimi oikein hyvin. Kaikista parasta, parhaita pätkiä kun vertaa, niin vasemman ja oikean laukan ero oli aika olematon. Ja jos olen kehunut aikaisempia keskiraveja hyviksi, niin nyt kyllä poni räväytti fantastisen keskarin lopussa... Kyllä ponilla peppu herää laukassa, taidampa harrastaa tuollaista laukka verryttelyä jatkossa! 

Alun tuntuman hakua..

Asiaa hankaloitti kyttääminen sekä oma varovaisuus suuta kohden.

Niska alkoi sitten vähitellen antamaan periksi, mutta ei työntänyt takaa! mrr


''IU ei hei, hyi hyi!''


Näyttää päästä ihan hevoselta!

Vielä vaisun näköistä, tuntuma parempi muttei vieläkään haluttu. (näyttää muuten ihankuin vasemmassa etusessa olisi joku lasta?)

Ja vika tikki.

Tuhannet kirosanat..

Ja volà! Kuski alkoi ratsatamaan.

See the difference?Vino ratsastaja ugh

Tätä tarkoitin avaamisella! Hyvä umppis♥ 

Kohti lätäkköä..

..Ja sen yli!

Voisin kokeilla ponilla taas pitkästä aikaa kuminiveltä, jos vaan saan lainaan. Baucherit oli hyvät laukkatreenissä, kun jarrukuolaimenahan sillä sai ponin tosi nopeasti kiinni, jos vähänkin lähti alta. (Tapana laukassa lähteä juoksemaan)
Maneesissa asetukset ei napannut, joten ei ole todistusaineistoa sieltä..Höh

Maanantain kuvat pääosin (c) Ellu ja perjantain kuvat Alican ottamia, kiitos :*


Ja nyt on kun muistan, niin hei jos te lukijat satutte bongaamaan mut Facebookista ja pyydätte kaveriksi, niin kannattaa ilmoittaa mulle joko viestillä tai ihan blogin kautta ''kuka olet''. En nykyään hyväksy ihan ketä vaan. ☺