höpöttelyä

Keskiviikkona menin Copperin maneesissa, ei juurikaan ole muistikuvia siitä - poni ei ollut huono muttei läheskään parhaimmillakaan. Pari kertaa rikkoi laukassa ja sen sellaista, vähän epätasaisempaa kun ollaan totuttu. EIKUN, joo! Menin satulalla pitkästä aikaa, poni oli ihan sairaan juokseva.. Otin sitten loppuun sen pois kokeillakseni ilman, vaikka sitkeästi olin yrittänyt satulan kanssa saada sitä läpi tuloksetta, niin satulatta poni oli oma ihana itsensä ensimmäisestä askeleesta lähtien. Siinä poni jolle ei satulaa löydä millään. 

Tiistaina oli taas Vipa, eika tietty ketään kuvaamassa. Vip oli kuitenkin aivan ihana, tuli niin sairaan hyviä pätkiä jokasessa askellajissa! Perjantaina sitten menin taas Copperin, ja voivoi.. Nyt oli myös juoksevampi, minkä viimekerran vuoksi alan yhdistämään kipuun, ja niinhän se voi ollakkin. Oikeassa laukassa tahditti, yhdessä samassa kohtaa aina + sitten kääntäessäni tiukemmin, ottaessani edestä enempi tai pelkästään jalalla ratsastaessa enempi.. Eikä edes ollut satulaa, joten!.. Vasempaan löytyi laukkaan tosi kiva vaihde, ja muutenkin ponissa oli kerrankin vieteriä laukassa. Ravi ihan ok, juokseva mikä juokseva.. 


poni leikkii


Huupsanssaa! 
Halusin koittaa puomien avulla auttaa laukassa - ei auttanut ihan halutussa pulmassa, mutta niiden avulla sain sitä vieteri -vaikutusta poniin!
Menin sitten samana päivänä vielä Natskun seuraksi testaamaan Pallerolle satulaa, huonolla tuloksella tottakai. Ei vaan löydy näille kahdelle millään. Päädyin Palleron selkään vielä satulatta, ja varmaan tunnin sen kanssa menin. Kun nappuloita alkoi löytymään, ja poni rentouttamaan kaulaa, niin meno oli oikein kivan tuntuista! Natsku kyseli jossain vaiheessa mitä uskaltaisin hypätä satulatta, ja päätyi väsäämään yhden pystyn meille. Sitä tultiin metriin saakka, askeleet osu aina hypyille kuitenkin epäsäännöllisesti. Sitten vielä loppuverkkaaminen, missä Pallero oli tosi hyvä. Näillä näkymin menen pari kertaa ponilla Oonan ollessa Ruotsissa! ☺

Pallero&minä kesällä! 

***

Tässä tämän päivänen uusi ihastus ♥ Safira, viisvee tammuli Wikneriltä. 

..ja tässä reilun viikon rakkaus ♥ 

sain tutulta edullisesti melko täydellisesti istuvat saappaat - tykkääntykkääntykkään!


Laiskan nihkeä postaus, volà!