kuulumisia


Maanantaina Oona tuli pitkästä aikaa meitä kuvailemaan, kiitos siitä ♥ Pienen kiireen takia mulla olikin jo kevyesti verrytelty poni valmiina, kiitos myös siitä! Ekat kierrokset taas käyntiin ne hyvinkin tutut mutta aina vaan pelottavammat kulmat läpi, jonka jälkeen pääsi keskittymään sitten ihan olennaiseenkin. Copperissa oli pientä jekkuvivahdetta ja muutamaan otteeseen ujosti köyristi selkäänsä jopa! Uraa pitkin tultiin muutaman kerran ravissa väistöntynkää takapää uran sisäpuolella, ja vasta kun poni ymmärsi että niin pitää tehdä, niin sitten vasta niin tehtiin. Loppuun ihan kelpo väistöt, mutta jos olisi lähtenyt yrittämään etuosa sisäpuolella niin olisi ollut ihan asia erikseen. 

 Paljoa muuta en muista, ei ollut poni parhaimmillaan ja olisi ollut kivempi saada esiin ne uudet kehittyneet ulottuvuudet ponista nyt Oonan ollessa näkemässä. Pinteli on muuten joo valahtanut toisessa etusessa, mutten huomannut korjata!

Keskiviikkona menin kevyesti varmaan vain 20 minuuttia - maneesissa ratsasti alkuun neljä muuta ratsukkoa meidän lisäksi, ja sitten vielä jouduttiin luopumaan puolesta maneesista juoksutuskäyttöön. Gotta love it

Syksyn mittaan ponista on häipynyt sitä omaa eteenpäinpyrkimystä, tilalle tullut sitten pelleilyenergiaa.. Kuvasta huomaa hyvin kuinka eteen ajattelu puuttuu!


Laukka on ajoittain nykyään pienissä pätkissä jopa parempaa kuin aikaisemmin! 

Hyvä Poppeer!

Haha aivojumppaa; usein joudun keskeyttämään ratsastuksen ihan kokonaan pieneksi hetkeksi jos jokin ei onnistu!

En ees alota mikä kaikki mättää kuskin istunnassa.. :D

Volà!

***

 Mainitsemisen arvoista on se, että Vipa oli eilen tosi jees! Eihän siirtymiset vieläkään olleet hyviä, mutta niissä oli jo ajatusta, sekä muutenkin hepan ratsastettavuus oli sen verran kiva että ihan harmitti hyppytunti. Yksi tehtävä meni ihan penkin alle, muut ok! Kun yhtä estettä nostettiin hieman niin heräsin itsekin. ;) Pikkuesteet ei oo mun juttu!

Tänään kävin hiekkakuopilla tykittelemässä, ei sen kummempaa siitä. Ilmoitusasia nyt on sitten se, että lopetan Copperilla vuoden vaihtuessa. Tästä lisää kun on sen aika, nyt viimeset viikot jatketaan vielä mahdollisimman hyvällä tsempillä!

                    
1. Tonttumeininkiä! 2. ..Menis tosin pikemminkin halloween -,kuin joulumaastosta..