kuvia viime tiistain ratsastuksista!

Meinasin oikeasti olla päivittämättä ollenkaan, mutta kuitenkin mussa piilee tarve näyttää kuvia kun niitä kerran on! Viikko sitten meillä oli Oonan kanssa todellinen poneilupäivä taas, aamulla käytiin Vantaalla Nuppu -ponin luona, jonka jälkeen koukattiin kaksi tallia kirkkonummen suunnilta. Omaan hiihtolomaan kuului ystäväni Ronjan ponimuksen liikuttelua, sekä loppuviikko oltiin perheen kesken Amsterdamissa.


 Baban kanssa maanantaina vain tunnustelua miten sitä toimitaan, ja mitä ei suvaita. Ilman satulaa pitikin mennä, kun oma satula ei tällä hetkellä istu, ja noh.. Vikana päivänä tyydyinkin vain kävelyttämään kun ei mikään perseystävällisin selkä tällä kaverilla ole! Alussa poni yritti asennoitua ''vapaa päivä moodiin'', sekä oli muutenkin ihan hukassa mun avuilta. Suoraksi en tällä kertaa sitä saanut, ja oli työstämistä saada ajatusta eteen. Parit kilarit myös hieman jyrkemmästä käskystä poni veti, mutta tilanteet sain lopetettua omaan voittoon joka kerta. Kun Baba ymmärsi jättää turhat yritykset pois, niin alkoi myös liike johtamaan eteenpäin! Tyydyin vähään tällä kertaa, seuraavana päivänä sitten enempi.Tiistaina meno oli huomattavasti parempaa alusta lähtien, ja tultiin ihan hyvin juttuun! Paitsi no, eräs suoristustilanne oli aivan liikaa neidin päälle, minkä seurauksena tasapainoiltiin taas puolilla jaloilla. Tässä pysyin vielä hyvin ja tilanne rauhottui, mutta sitten myöhemmin hieman rajumpi kohtaus jolloinka mätkähdin alas nätisti. No problem, selkään vaan ja heti laukkaa! Baba taisi hieman säikähtää tapahtuneesta, sillä oli aivan nätisti loppuajan vaikka sen hermoja testasinkin vastaavissa tilanteissa. 

ai laatu pystyi alkuperäsestä vielä huonommaksi muuttua.. kuvia tosi vähän, oli esteitä maneesi täynnä sekä Oona antoi vähemmän arvoa kameralle tällä kertaa! 

super böbi!

loppuun eteenalas, baba sopivan rennon oloinen!


 Böbi on kyllä tosi kiva poni, tykkään ♥

Illalla sitten vuorossa vielä pitkän päivän jälkeen tunti Wiknerillä, Vipilla. Tästä ei juurikaan kehumista, eikä ilolla muistelemista.. Mitäs sitä tekee rankkaa salitreeniä ja kun muutenkin osoittaa flunssan merkkejä, ei sitä silloin vain jaksa. Loppuun otin vielä itseäni niskasta kiinni, jotta ne panostuspätkät olivat pidempiä kuin sen lyhyen sivun. Vipa oli kummiskin hieno poika, mutta kuski aivan liian väsynyt sekä kammottava oppilas, höhö☺.. 

Jellona
Haha hirvee istunta.. sluiba kuski!


Tähän kohtaan otetut kuvat♥..

Meillä tulee olemaan tekemistä suun kanssa, joka lähtee levottomaksi kun hieman vaatimustasoa nostaa liikkeissä.. Eli siis kyseisessä tilanteessa tuntuma voi olla ihan kevyt ja hyvä (ei tyhjä).


...

jäykkäpikkunelli

..rentopitkänelli

Päätin olla ottamatta nyt yhtään paineita blogin suhteen, pysykööt julki nyt ja jos fiilistä löytyy, niin täällä niistä kuullaan. ☺

15 kommenttia:

 1. "loppuun eteenalas" mitä tuo eteenalas tarkoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ennen ja jälkeen ''treenin'' (tarkoittaen ratsastuskerran sitä työstämisvaihetta -ja miksei väleissäkin) hevonen olisi hyvä saada koko ylälinjasta alas ja eteenpäin, jolloinka se venyttää itseään. huomaat varmasti itsekkin eroa hevosen pään ja kaulan mallista jos postauksen kuvia vertailit? tämän postauksen Baba -kuvissa on kuitenkin nähtävissä kaikissa hieman rennompaa raamia, mutta kyllä sen eron huomaa.

   Poista
  2. niin, ja lisäisin vielä, että turvanhan pitäisi tietenkin olla oikeaoppisesti enemmän edessä luotiviivalla! kannattaa joo muistaa etten ole ammattilainen :P

   Poista
 2. oot tosi hyvän kokonen tolle bobille!:) Ratsastat muutenki tosi kivasti ja tykkään ihan hirveesti tästä blogista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oonko! mä voisin kuvitella vähän isompaa sopivampana, mut hauska kuulla! kiitos ja ihana kuulla<3

   Poista
 3. huomas kyllä heti, vaikka ke olitkin vaan käppäilly, niin et baba oli sitä ennen ratsastettu kunnolla läpi, oli niin helppo ja hyvintoimiva kun ite kapusin selkään torstaina =)
  oon seurannu sun blogia jo pidemmän aikaan, ja näitä postauksia lukee kyllä mielellään, et älä ihmeessä kokonaan lopeta bloggaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten hienoa, ihana kuulla! :') kiitos paljon!

   Poista
 4. ♥♥♥ aw ihana b ! apua sen ilme nois tiekuvissa,sinäkin nättityttö hehhe ;) on kyllä hieno kopukka ronskironjalla.

  ja jeee ! tosiaa ei sun oo pakko postaa josset jaksa,ei tää oo sun työs tai velvollisuus nii iha lugnisti ! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥ haha se pysähteli joko välipalan tai patsastelun merkeissä aika tiuhaan tahtiin.. haha nii ihana otus kyllä!

   yeaah!!

   Poista
 5. hyvä postaus nellii! sun postauksii on nii kiva lukee ;) hienosti kaikki ponit kulkee ♥ !

  VastaaPoista
 6. Hyviä kuvia ja hyvännäköstä menoa !!:)

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sun istunta on tosi samanlainen kuin ton oonan ja oot ihan älyttömän hyvä ratsastaja! Voiko noita taitoja ostaa jostain? Saanko sellasen kaupan osoitteen jossa niitä myydään, kiitos! :)

  VastaaPoista

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺