kuvia viime tiistain ratsastuksista!

Meinasin oikeasti olla päivittämättä ollenkaan, mutta kuitenkin mussa piilee tarve näyttää kuvia kun niitä kerran on! Viikko sitten meillä oli Oonan kanssa todellinen poneilupäivä taas, aamulla käytiin Vantaalla Nuppu -ponin luona, jonka jälkeen koukattiin kaksi tallia kirkkonummen suunnilta. Omaan hiihtolomaan kuului ystäväni Ronjan ponimuksen liikuttelua, sekä loppuviikko oltiin perheen kesken Amsterdamissa.


 Baban kanssa maanantaina vain tunnustelua miten sitä toimitaan, ja mitä ei suvaita. Ilman satulaa pitikin mennä, kun oma satula ei tällä hetkellä istu, ja noh.. Vikana päivänä tyydyinkin vain kävelyttämään kun ei mikään perseystävällisin selkä tällä kaverilla ole! Alussa poni yritti asennoitua ''vapaa päivä moodiin'', sekä oli muutenkin ihan hukassa mun avuilta. Suoraksi en tällä kertaa sitä saanut, ja oli työstämistä saada ajatusta eteen. Parit kilarit myös hieman jyrkemmästä käskystä poni veti, mutta tilanteet sain lopetettua omaan voittoon joka kerta. Kun Baba ymmärsi jättää turhat yritykset pois, niin alkoi myös liike johtamaan eteenpäin! Tyydyin vähään tällä kertaa, seuraavana päivänä sitten enempi.Tiistaina meno oli huomattavasti parempaa alusta lähtien, ja tultiin ihan hyvin juttuun! Paitsi no, eräs suoristustilanne oli aivan liikaa neidin päälle, minkä seurauksena tasapainoiltiin taas puolilla jaloilla. Tässä pysyin vielä hyvin ja tilanne rauhottui, mutta sitten myöhemmin hieman rajumpi kohtaus jolloinka mätkähdin alas nätisti. No problem, selkään vaan ja heti laukkaa! Baba taisi hieman säikähtää tapahtuneesta, sillä oli aivan nätisti loppuajan vaikka sen hermoja testasinkin vastaavissa tilanteissa. 

ai laatu pystyi alkuperäsestä vielä huonommaksi muuttua.. kuvia tosi vähän, oli esteitä maneesi täynnä sekä Oona antoi vähemmän arvoa kameralle tällä kertaa! 

super böbi!

loppuun eteenalas, baba sopivan rennon oloinen!


 Böbi on kyllä tosi kiva poni, tykkään ♥

Illalla sitten vuorossa vielä pitkän päivän jälkeen tunti Wiknerillä, Vipilla. Tästä ei juurikaan kehumista, eikä ilolla muistelemista.. Mitäs sitä tekee rankkaa salitreeniä ja kun muutenkin osoittaa flunssan merkkejä, ei sitä silloin vain jaksa. Loppuun otin vielä itseäni niskasta kiinni, jotta ne panostuspätkät olivat pidempiä kuin sen lyhyen sivun. Vipa oli kummiskin hieno poika, mutta kuski aivan liian väsynyt sekä kammottava oppilas, höhö☺.. 

Jellona
Haha hirvee istunta.. sluiba kuski!


Tähän kohtaan otetut kuvat♥..

Meillä tulee olemaan tekemistä suun kanssa, joka lähtee levottomaksi kun hieman vaatimustasoa nostaa liikkeissä.. Eli siis kyseisessä tilanteessa tuntuma voi olla ihan kevyt ja hyvä (ei tyhjä).


...

jäykkäpikkunelli

..rentopitkänelli

Päätin olla ottamatta nyt yhtään paineita blogin suhteen, pysykööt julki nyt ja jos fiilistä löytyy, niin täällä niistä kuullaan. ☺