vipille omistettu postaus


vuosi sitten ☺

Tiistaina oli kyllä taas pitkästä aikaa onnistunut tunti Vipan kanssa, ja aivan uutta fiilistä saavutin sen kanssa! Siis vain ympyrän verran, mutta sellainen ravipätkä missä se tuntui aivan oikealta. Pehmeä, kevyt, rento, herkkä.. Eikä tarvinnut korjata mitään!! mukamas Ja koko muu tunti mentiin sitten alkuvirittelyjen jälkeen siinä hyvässä fiiliksessä, mitä aikasemmin jo saavutettu.

Kun sen kanssa aloitin, melkeimpä kaksi vuotta sitten (kuukauden päästä 2vuotta!!), oli lähtökohdat ihan eri kuin aikasempien esimerkiksi vuokraponien kanssa. Vip ei ole koskaan ollut sitä mun ''tyyppiä'', eikä sen kanssa tullut semmoista fiilistä millään. Vaikeimpia ratsastettavia mun taidoille se on todellakin ollut, ja helppo oli ponia epäonnistumisista syyttää. Kukaan muu hevonen ei ole saanut minua turhautumaan, hermostumaan ja tuohtumaan niin montaa kertaa kuin Vip. Aina se sama pässinpää jotenkin pääsi mun ihon alle.. Kehittymään päästiin vasta, kun sisäistin hyvän kommentin ''ei mikään hevonen ole hirveä, et vain osannut ratsastaa sitä''. Eihän sitä mulle noin radikaalisti esitetty, mutta pääpointti, ja oikeasti tuo on ihan todella tärkeä sisäistää kehityksen kannalta!

Vipan selkään päädyin Vermutilla lopettaessani, ja eka vuosi sen kanssa oli suussa roikkumista kumpaankin suuntaan, ja pidätteiden ignooraamista (mikä johtui tietenkin kuskin roikkumisesta ja irti olevista jaloista). Laukka on haastavin, mutta missä kaikki ongelmat todella ilmenee on alaspäin siirtymiset laukasta. (näitä harjoitellaan vielä tänäkin päivänä, mutta pientä tatsia vuoden vaihteessa saavutettu niiden suhteen!) Kesän alussa 2013 päätin heittää hanskat tiskiin, ja tuli useamman kuukauden tauko. No mutta eihän sitä luovuttaa saa, syksyllä sitten palasin Vipin kyytiin uusin silmin. Ehkä suurin kehitys on se tunne ratsastajan ja hevosen välillä, enkä harmikseni usko saavani esitettyä sitä huimaa eroa alusta tähän päivään siinä arvossa, mitä se mielestäni ansaitsisi. Mutta annan kuvien puhua nyt, voipi muuten olla että tunne selkään on kaksi kertaa pahempi kuin ulospäin näyttää alkupuolen kuvissa..

Ja nyt ....naurakaa!

itken verta.... onko mulla hiukset auki??

o.O
eka kerta! look at that outfit


estemestaruusvoitto, josta en ole ylpeä sitten yhtään... kuski kauhusta kankeena prässäs ponia vaan eteen, kisahermot 1/5

ihanan siisti tukka, miksi ei enäääääään?!

oh god..


villimpi vipa!
Vaikka varmaan muutama sata harmaata hiusta mun hiuksista löytyy tän kaverin vuoks, niin on se kyllä paljon antanutkin ♥

***

Hei ehdotelkaas jooko jotain mistä kirjoittaa, ainakin tällä hetkellä tekis mieli jotain rustailla tänne! Inspistä vois löytyä toteuttaa ridahistoria postaus, vaikka ehkä on jo aika selvä monelle se?.. No mutta, ohjat on teillä!