t. copper cloud

vuokraponi
COPPER CLOUD

Säkäkorkeus: noin. 140cm
Rotu: New forest
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 9 v
Väritys: Ruunikko, ei merkkejä
: Jos sinulla on huono päivä, ja odotat piristystä poniystävältäsi, niin turha toivo. Copperillakin on silloin huono päivä. Jos olet niin hyvällä tuulella, ja valmis puuhailemaan jotain kivaa ponin kanssa, niin turha toivo. Copperilla on silloinkin huono päivä.
..Okeiokei, ei se nyt ihan aina niin ole! Se osaa olla mitä ihanin poniystävä, mitä anteeksiantavaisin ja mitä suloisin kaveri, jolle ei yksinkertaisesti voi olla lässyttämättä. Uudet ihmiset on harvemmin heti okei, joten itsesuojeluvaisto on hyvä olla hereillä lähestyessä ponia. Kas vain kun en itse sitä omista. Onneksi meillä on ponin kanssa kuitenkin kehkeytynyt jo jonkinlainen luottamussuhde, vaikka ihanteeseen on vielä paljon matkaa!


Vesi kaikessa muussa muodossa kuin juotavana not cool, sekä sillat ovat olleet iso ei. Ylpeänä voin todeta ponin selviytyneen puhtaasti ison sillan ylityksestä marraskuussa useamman toiston jälkeen, vaikka tosin veteen ei olla päästy vielä niin puhtain tuloksin. (Tai no kyllä, kyllä ainakin kahtena eri osana jos niin voi sanoa..) Copper ei ole varmin poni, mutta on siitä kuoriutunut ajan kanssa ihan erilainen mitä se on ollut!

Askellajeista vahvin on ravi, laukka helposti taittuu nelitahtiseksi sekä syksyn tullessa sen kanssa on ollut hieman muitakin ongelmia sen suhteen. Käynti kuitenkin varmaan vaikein askellaji mun kanssa, sillä ravi on aina vähintään kymmenen kertaa kivempaa, joten siihen myös tapana heti rikkoa.. Copperista löytyy siis kuumenevaa vivahdetta, joka on joskus maailman raivostuttavinta. Suusta se pitää ihan ensiksi saada kummallekkin ohjalle tasaisesti, ja sitten sitä saa joko ratsastaa enempi kohti tuntumaa, tai jatkuvasti muistuttaa kuinka sen tulisi itse ottaa vastuu päänsä kannattelemisesta. Itse koen oikean kierroksen haastavammaksi, jonka uskon olevan molempien heikko puoli! Perusratsastuksessa on paljon hiomista, mutta työskentely yhdessä on aina mukavaa.

Esteillä kun sen on ensiksi saanut sujuiksi pidätteiden kanssa, se on ihan todella miellyttävä hypätä. Jos ei niin good luck. Copper on aika rehellinen hyppääjä, ponnua löytyy rakenteesta huolimatta ihmeen hyvin!

Copperin kanssa ollaan startattu kokeilumielessä yhdet koulukisat, ja valtavalla jättimäisellä överi rohkasulla on hyvinkin mahdollista ottaa uusiksi!

Copperin koeratsastin vuokralle 26.5.

Blogi avattu 25.5.2016 muutaman vuoden jälkeen koulua varten. Nykyään opiskelen Harjun Oppimiskeskuksessa ratsastuksenohjaajaksi. 
Oona vilkahtelee blogissa myös vuokraponinsa Palleron kanssa silloin tällöin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoida voivat kaikki Google -tilin omaavat henkilöt ☺